Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jeg er ikke lat! Bare miljøvennlig! | MinMatgaleVerden

Jeg er ikke lat! Bare miljøvennlig!

God morgen.

Jeg er miljøvennlig!

Jeg er så miljøvennlig at i år var det ikke nødvendig å vaske vintergardinene mine!

Vintergardinene er mørke røde med gull.
De henger jeg opp i november,
og de henger til sånn ca i mars.
Det er deilig å henge opp de lyse gardinene.
DSC_0029
På fredag tok jeg dem ned,
de røde altså,
men fant ut at jeg var så miljøvennlig at de slett ikke behøvde å vaskes.
De var jo helt fine.

Jeg brettet dem pent sammen og la dem vekk.

Duken på spisebordet var ikke så fin,
men da snudde jeg den opp ned,
så kan vi bruke den litt til.

Jeg er ikke lat.

Jeg gjør det ikke fordi jeg er for#»¤#!%¤#%¤»# lei av å vaske klær!

Neida!

Jeg er bare  miljøvennlig jeg.

Så det så!

Ha en lat søndag!

4 hendelser på “Jeg er ikke lat! Bare miljøvennlig!”

  1. Sånn gjorde de litt før i tida også 😉 Vi bare hedrer våre aner ved sånn oppførsel. Jeg trenger egentlig ikke å bytte gardiner en gang jeg. Har bare noen som passer året rundt.. JEG er miljøvennlig jeg 😀 Neida, skal vel kanskje skifte litt snart 😉 Ha en super dag min venn <3 klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.