Notice: Funksjonen _load_textdomain_just_in_time ble kalt feil. Innlasting av oversettelser for tekstdomenet astra ble utløst for tidlig. Dette er vanligvis en inikasjon på at noe kode i utvidelsen eller temaet kjører for tidlig. Oversettelser bør lastes inn med knaggen init eller senere. Se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 6.7.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6114 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 630 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 638 Hirsegrøt. Sunt! | MinMatgaleVerden

Hirsegrøt. Sunt!

Hirse er særdeles jernrik og sunn.
Bytt ut risengrynsgrøten med hirse en gang i mellom!
003

Hirsegrøt. 4-5 porsjoner

2,5 dl hirse
4 dl vann
1 liter melk
1 ts salt

Skyll hirsen i først kaldt vann, så kokende vann. Bruk et lite dørslag.
Kok opp vannet og legg i hirsen, la koke til vannet er absorbert
Spe med melk og la koke ca 50 minutter.
Risen får en litt annen konsistens enn risengryn,
og jeg kan melde at gutta her kanskje ikke var helt klar for hirsegrøt….
Men smaken var god. Og dette er sunt!
Litt odd i konsistensen kanskje, eller kanskje jeg kokte den litt for lenge…
Jeg skal også teste å bake med kokt hirse.
Blir antagelig saftig og godt.
Hva med hirse i pizzabunnen…?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.