Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Vi blir heldigvis klokere med årene….. | MinMatgaleVerden

Vi blir heldigvis klokere med årene…..

God morgen.

Verden går fremover,
vi blir klokere.

Den oppvoksende generasjon er heldigvis også blitt klokere.

Røyking er på vei ut.

Det er mange mange år siden jeg sluttet å røyke,
men i min ungdom var det litt annerledes…

Og det fant jeg bildebevis på her en dag…
006
Sånn så det nemlig ut i røykekroken på lageret.
Jeg jobbet på et dataverksted,
på den tiden hvor røyking var helt dagligdags,
inne!
Rart å tenke på,
men vi hadde mange morsomme stunder med mye latter i denne røykekroken.
009
Og alle røykpakkene ble altså tatt vare på.
Her var noen samlet i en gjennomsiktig koffert!
Ikke anbefalt å gå igjennom tollen med denne!!

Sånn var det altså,
i «gamle dager».

Galskap!

Ha en røykfri dag!

 

6 hendelser på “Vi blir heldigvis klokere med årene…..”

  1. Hehe, ja det var tider det:)
    Klarte heldigvis å bli kvitt uvanen for fire år siden. Er nå en lykkelig eks-røyker:)

  2. For noen herlige bilder av deg 😀 Ja, røyking var en hobby for meg omtrent.. Jeg holdt på til jeg ble lei hobbyen. Husker vi røyket INNE på jobben, på læreværelset…Så når det ringte inn, så gikk vi bare opp og underviste da… 😀 Ha-ha Håper dagen har vært topp. Jeg har bestilt tur i dag, til Italia, på bursdagen min <3 klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.