Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Den verste dagen i hele året! | MinMatgaleVerden

Den verste dagen i hele året!

God morgen.

Ja så er den her,
den verste dagen i hele året.
Det er nemlig i dag.

Det er i dag første dag etter påske.

Fra å leve livets glade dager i sus og dus i noe som kjennes en evighet,
må vindunken nå pakkes bort,
den skal ikke lenger stå fremme og vitne om ferie og frihet.

Påskesnopet må gjemmes lang unna-bortimellom,
et sted vi ikke finner det når vi,
jo,
for vi kommer til,
å være på desperat jakt rundt i hele huset ETTER NOE SØTT!!

Marsipankaker og andre herligheter må bort.
DSCN2432
Det er slutt!
Slutt på påskens herligheter.

For om jula varer helt til påske,
så varer påsken bare til

Bikinisesongen!!

Etter påske er det bare et stenkast til bikinisesongen.

Det er nå

Sommerkroppen 2016

skal formes….
Og med de formene den tok med seg fra påsken er det bare å stramme inn….

Dette er helt klart den verste dagen i året!

Vi skal gå fra påskesnop og påskevin,
til grøntfor og vann….

Eller….

Hørte jeg at gode former og muffin-mage var trenden for sommerkroppen 2016??

Jo tenk,
det tror jeg at jeg hørte!

Ha en smalhans-dag!

3 hendelser på “Den verste dagen i hele året!”

  1. he he,ja du kan få sagt det du ) jeg har vært flink pike og ikke rørt påskesnop så for meg blir det en helt vanlig dag ) og det er jeg glad for

  2. Den kaka di ser himmelgod ut altså 😀 Jeg har ikke spist påskesnop engang, men yoghurtis, hjemmelagd hver dag med sukrin. Jeg tror jeg må være sjuk hahahaha Kos deg med dagen, her er det iskald sur vind og det regner fyttiskjiten altså og jeg må ut for jeg skal til legen, bare at jeg husker ikke hvorfor jeg skulle dit engang… så nå må det tenkes fort! Goooodklæmme <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.