Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 45 år og gravid…. | MinMatgaleVerden

45 år og gravid….

God morgen.

I går hadde jeg fri,
jeg fikk «spa-behandlet» mine ben og farget mitt hår!

Men jeg var så tung i hode.
Hele dagen.
Som om jeg hadde et digert vannhode som skvulpet og skvalpet når jeg gikk.

Samtidig lurte jeg jo litt på denne voldsomme lysten på surmelk!
Det VAR litt rart,
og når jeg tenkte på buksene som var blitt så trange i livet,
samtidig som brystene var så ømme….

Når man er 40+ tenker man jo LITT når sånt skjer…
DSC_4903

Og ganske riktig.
Jeg tok en test i går.

Jeg er faktisk gravid!

45 år og gravid…..

Men jeg er altså litt i tvil….

Bør jeg få barn??
Skal jeg la vær å bry meg med hva Gubben mener?
Er jeg for gammel??
Samtidig har jeg jo så inderlig lyst på et barn til….

Tenkte vi kunne ha avstemming her på bloggen.

Synes DU jeg bør få barnet ??

Ha en ubestemmelig dag…

(Dette innlegget ble skrevet 1 april og var altså en spøk)

4 hendelser på “45 år og gravid….”

  1. Jeg tor det er smittsomt sånn akkurat på 1. april det der 😀 Jeg så ei på 53, Tepausen, hun var også gravid i dag 😀 …Hm…Hvis det skulle være sant, noe jeg ikke tror, så får du ha gratulerer 😀 Hi-hi

    1. Nei i alle dager, var det flere som var gravide? Hehe, jaja, fort gjort, og nå er det over 😉 klemmer<3

  2. Jeg leste den først nå, og tenkte: WOW Gratulerer!? Man kan jo bli gravid i en alder av 45 år, – min fars farmor fikk sitt siste barn da hun var på den alderen. Flere har nok også blitt uplanlagt gravide i 40-årene. Men…. det var helt til jeg så at du hadde skrevet det igår, på 1. april, hihi. Gøy med aprilspøker!??

    1. Hehe, ja det ble årets april-spøk fra min kant det, og jeg ble veldig glad for at noen gikk på den 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.