Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Enda en ny epoke i mitt liv! | MinMatgaleVerden

Enda en ny epoke i mitt liv!

God morgen.

Jaja,
så starter nok en ny epoke i mitt liv,
i dag går jeg inn i stillingen som kokk nede på Helsesenteret.

Jeg skal lage dampet torsk, eggesmør, poteter og grønnsaker til 60 mennesker i dag.
Og jeg skal holde rede på hvem som skal ha hva av spesialkoster og allergier.

Jeg gleder meg veldig,
og jeg er veldig spent  samtidig,
gruer meg litt,
alltid den lille gnagende følelsen om jeg kommer til å mestre…
Klarer du dette da Kjersti?

Jeg VET jeg klarer det,
jeg VET jeg er flink nok,
men likevel skal janteloven, eller den lille djevelen på skulderen,
ligge latent og gi meg knip og spark.
«Er du sikker på at du klarer dette?»
«Tenk på alt ansvaret nå da?»
«Har du kontroll på alle diettkoster nå da?»

Det kommer til å gå bra,
og jeg tror jeg kommer til å elske det,
selv om jeg kommer til å savne den nære kontakten med menneskene i spisesalen.

Så hun er på gang igjen,
«jobb-horen»  på nye eventyr.
DSC_4903Ha en ubestemmelig dag!

 

16 hendelser på “Enda en ny epoke i mitt liv!”

  1. Masse lykke til 🙂 Du klarer det sikkert flott 🙂 Bare puste med magen, og gjøre det du skal 🙂 Du vet at bildet ditt ligger? På blogg.no så går midt opp i stående om jeg bare beskjærer det BITTELITT i paint. Ha en strålende dag Kjersti, gleder meg til å høre om hvordan første dag gikk 🙂 Klemmer <3

    1. Takk, gikk kjempefint! Uff, ja noen av bildene glemmer jeg at «legger seg» Ser helt fin ut i kladden, takk for tips 🙂 klemmer<3

  2. Tipp, topp, tommel opp! Dette klarer du veldig fint Kjersti! Jeg har troen på deg! Du skal se at pasientene legger på seg fordi de spiser mer enn de pleier – dette kan du. Ha en fantastisk dag 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.