Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Hvem er denne karen, med hår?? | MinMatgaleVerden

Hvem er denne karen, med hår??

God morgen,
og gratulerer med dagen.

Ja, for jeg regner med du skal feire i dag,
at marsipankaken står klar i kjøleskapet,
at boblene ligger på kjøl?

I dag er det bryllupsdag,
og hvor mange år var det nå igjen,
siden jeg sto der på trappen og slikket meg om munnen,
vel vitende om at jeg hadde kapret storfisken!
042Hvor mange år er det siden vi danset vals,
041og Gubben la planer for den lange bryllupsnatten.

Jeg tror vi giftet oss i 2002,
og da er det jo ikke 6 år,
som jeg først tenkte det var.

«Tja…var det ikke rund dag i fjor,
altså må det ha vært fem år, tja, da er det vel 6 år i år da…»

14 år er litt mer,
og det vil jo si at det ikke var i fjor det var rund dag,
men for 4 år siden…

Du verden som tiden flyr når man har det gøy!

For 14 år siden steg jeg altså ut av bilen
039Ung, u-kysset og nyforelsket,
nja, et par unger hadde vi vel egentlig allerede fått…

Og om vi egentlig var helt klar over hva vi her bega oss ut på er jeg ikke helt sikker på,
jeg synes vi ser en smule skeptisk ut.
034Egentlig ser vi ikke riktig klok ut,
men dog,
14 år,
og Gubben har i dag HELDIGVIS ikke noe hår!

Det der håret var nemlig helt unødvendig!
Skjemme ut bryllupsbildene på den måten.
Hrmpfh!

Gratulerer med dagen alle sammen,
en dag å feire!

#bryllup #bryllupsdag

 

11 hendelser på “Hvem er denne karen, med hår??”

  1. nemmen åhhhhh for noen nydelige skjønne unger dere var <3

    Hahaha mannen med hår….han er da mye barskere uten 😉

    Supermasse gratulerer med dagen min venn dette er vel fortjent-en vakker brud rødmende brud og en flott ektemann….helt bedårende nydelige var dere <3<3<3<3

  2. Gratulerer med bryllupsdagen til dere begge to! Ung og ukysset og med to barn… Tiden går fort når man har det gøy! Dere var nå veldig søte på disse bildene da. Nyt dagen. Og kake har jeg selvsagt (det er fordi en på jobben har bursdag, og jeg laget to kaker for en så så lite ut… Da ble kake nr to med meg hjem igjen – så nå vet jeg om noen her som blir glad )

  3. Så herlige bilder av dere…søt dame og kjekk kar :)) Gratulerer så mye..og kos dere med dagen videre <3 Alle gode ønsker til dere fra meg<3

  4. Gratulerer med bryllupsdagen!?? Så fine bilder av dere da!❤️ Kos dere og ha en fortsatt fin dag!?

  5. Huff…jeg ser at jeg MISTER innlegg hos deg…sånn nesten hvertfall..Og det liker jeg ikke!!! Gratulerer med dagen, som var … feire litt i dag også da, så jeg er litt med liksom…?? Ja, det der med hår, bare noe tull, jeg er helt enig 😀 Her i huset er det barbert i alle årene vi har vært sammen. Og før det var det en periode grise-langt, og det likte jeg..Men når det ikke gikk lenger, da var det like greit med ingenting 😀 he-he

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.