Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Takmaling og hyttekos. | MinMatgaleVerden

Takmaling og hyttekos.

God morgen.

Joda,
jeg har prøvd meg opp til flere ganger jeg,
men når nettverket nekter å samarbeide der ute på hytta,
får en bare vente til vi kommer hjem.

Jeg har altså vært på hytta,
ikke at vi koste oss, slappet av og samlet krefter.

Neida,
vi har malt taket!

Og ingen kropp er vel bygget for å male tak!
Det er jo vondt det,
for ikke snakke om hvor kjedelig det er.

Nå lyver jeg litt,
for fredagskvelden gikk med til årets første grilling og utekos til langt på natt.
DSC_0210

Men i seng måtte vi, og tidlig opp for å sette i gang.
Og til lydene fra stønning og prusting fraGubben og min bror fikk vi malt taket,
helt til malingen tok slutt,
like greit,
før vi ble aldeles skakkjørt i rygg og nakke.
DSC_0214Fint og lyst ble det,
og så deilig når sånt er gjort!

Nå snur vi på tøffelen,
vrenger av og på klær,
før vi drar avsted til byen på teater!

Gubben og jeg.

Ha en fremdeles fin lørdag

2 hendelser på “Takmaling og hyttekos.”

  1. Hanne Beate

    Så koselig hytte dere har da, og fint med det lyse taket! Jeg ser det var litt av en jobb, med masse kriker og kroker. Det var liksom ikke bare å rulle over der nei, – ellers er rull på skaft helt ypperlig til sånt og det finnes ruller i alle bredder. Kos dere på teater!?

  2. Kos deg på teater 🙂 Ble kjempefint da 🙂 Og litt puffing og prusting må til 😀 Jeg har shoppet bittelitt i dag 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.