Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Gubben går for rekord! | MinMatgaleVerden

Gubben går for rekord!

God morgen.

Forrige helg var Gubben på guttetur,
fotball-tur til Spania.

De hadde en fin tur,
og han kom hjem med fin vin, fantastiske skinker og guddommelige oster.

Det er alltid stas når Gubben kommer fra tur,
men også alltid noe som blir stående etter at jubelen har lagt seg…

Ja! Akkurat.
Kofferten!
DSC_0241
Kofferten ble satt pent inntil, innunder,
og der står den.
Fremdeles ikke ut-pakket.

En uke har liksom vært vanlig før Gubben pakker ut etter tur,
men nå lurer jeg sannelig på om han går for rekord!

Hva tror du?
Kan det bli to uker denne gang?
Og burde dette vært noe man kunne tippe på med odds og greier?

Ha en spille-fin fredag.

1 hendelser på “Gubben går for rekord!”

  1. Ha-ha, ja jeg er litt sånn med kofferter selv jeg, så jeg skjønner han 😀 La oss få oppfølgeren på denne da 😀 Ha en fin kveld Kjersti 🙂 Jeg skal snart stå opp igjen jeg, selv om jeg ikke har lagt meg ennå 😀 KLemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.