Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jeg hadde antagelig eksplodert! | MinMatgaleVerden

Jeg hadde antagelig eksplodert!

God morgen.

Det er rart så fort man blir avhengig,
neida,
jeg har ikke begynt å røyke,
og du behøver ikke begynne lete etter nummeret til AA.

Men denne morgenbloggingen.

Det er egentlig ikke så mange som leser dette,
du er ganske unik du som leser dette faktisk.

Helt spesiell, og så klart, særdeles intelligent er du,  hvis du leser dette!

Og det gjør du jo, så da ER du det!

Men det er liksom ikke sånn at en hel hærskare av følgere hadde laget egen protestside på FB, samt laget bannere og gått i ekte tog om jeg skulle sagt at jeg sluttet å blogge.
(Det er liksom ikke nok med protestside på FB,
jeg vil gjerne ha at folk går i EKTE tog med svære bannere og!)
DSC_4284(Eller laget statue av meg og plassert ved siden av Edvard`en)

Ingenting hadde skjedd,
kanskje en melding eller to.
Hva skjer? Slutta?

Jeg er ikke verdens blogg-navle,
selv om jeg helt klart skulle ønske jeg var det.

Men så tenkte jeg,
ja,
om jeg sluttet nå da,
med bloggen,
hva skulle jeg da gjøre på morgenen?
Før jobb?

Skulle jeg sove helt til jeg skulle gå?
Høre radio? Lese andre blogger? Lese avisen på nett? Se tv?

Men hva da med alle tanker, drømmer og galskap som roterer i mitt hode.
Jeg hadde antagelig eksplodert!
Og jeg kan ikke slutte å blogge,
jeg må skrive «av meg» før jeg går på jobb.

Så får det heller være at jeg ikke blir rikskjendis av mine «kloke ord»

Jeg har en liten, men du verden så smart og oppegående, gruppe lesere.

Og jeg setter pris på hver og en av dere.
(Det kan man si OG faktisk mene når man har rundt 100 lesere!)

Takk!

Ha en takknemlig dag!

10 hendelser på “Jeg hadde antagelig eksplodert!”

 1. Herlig <3
  Jeg er periodeleser. Av blogg generelt 😀 Men det har med helsen å gjøre. Er ikke alltid at jeg har så mye ork. Kan gjerne lese, men ikke alltid jeg kommenterer lenger. I tillegg blogger jeg jo selv også. Og kjenner at abstinensen tar meg de gangene jeg faktisk ikke orker å blogge. Og det har vært litt lite blogging de siste månedene. Rett og slett 🙁

  Koser meg med å lese da 😀 Det er avslappende og koselig 🙂 Så er enig med deg, tilhengerskaren din er av den intelligente sorten 😉

  Ha en herlig innholdsrik dag <3

 2. phju no ble jeg letta,trodde et øyeblikk att du ville slutte å blogge.Selv om jeg ikke rekker innom ale innlegga dine så koser jeg meg med å lese når jeg først titter innom,skjønt det var enklere på blogg,no hi hi

  1. Det var da godt at su ble lettet 🙂 Ja, var nok enklere før, den ser jeg, så får vi se hvor dette ender, hihi

 3. Eg er ikkje så flink å kommentere lengre som eg var,men det er eg ikkje på noen blogger..eg er supertravel med masse baller i luften..men leser DET gjør eg….så eg forstår at det er deilig med feedback….og da må vi som leser også gi det da så du slipper slutte og eksplodere….<3 ha en magisk dag <3

  1. Masse baller i luften er veldig gøy, men også travelt ja, den ser jeg. Og her får jeg ganske spesifikt opp hvor mange som er inne og leser innleggene. Så lenge noen leser de blir jeg glad 🙂 <3

 4. Jeg synes blogging er litt gøy, når man har tid og slikt 🙂 Det er sjelden jeg blogger på morningsen for da er jeg alltid for trøtt. Rutinger er bra såklart og det er mye mer digg å skrive blogg enn å sitte å glo på tv. Du lager så mye fantastisk så det er en drøm å komme innom deg <3 godklæmme fine dagenklæmmen 🙂

  1. Tusen takk. Ja, man må ha tid, jeg er morgenmenneske jeg og liker best å skrive tidlig :). klemmer<3

 5. 100 lesere er bra det da 🙂 jeg glemmer å lese deg etter at du har flyttet fra blogg.no, men så husker jeg det og tar ett «ras» innimellom 🙂
  Fortsett å blogge ,kan ikke ha noe av eksplosjon 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.