Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jeg og pensjonistene! | MinMatgaleVerden

Jeg og pensjonistene!

God morgen.

Du må ikke tro at tannlegebesøket var det eneste som skjedde i byen hin dagen.
Neida,
jeg gjorde noe spesielt,
noe helt forferdelig gammeldags!
DSC_0081

For altså,
er du ung og moderne,
så bruker du spotify, Itunes eller andre musikk-tjenester på nett.
Er du usmakelig HIP, retro og kul,
kjøper du vinyl.

Tirsdag gikk jeg for den i mellom,
den for eldre mennesker.

Jeg gikk i en platebutikk og kjøpte meg en cd.
En musikk cd.

Fordi jeg ville ha hele denne cd`en,
og jeg ville putte den rett i cd-spilleren og få ut musikk.
Uten å søke,
uten å koble ipod til anlegg osv.

Det verste var at jeg ikke var alene og kjøpte cd.
Neida,
et eldre pensjonerte ektepar sto sammen med meg
og kjøpte seg en musikk-cd!
Antagelig en de skal spille i bobilen sin i sommer.

Så jeg var i «godt selskap», om man kan si det sånn…

Ha en ungdommelig dag.

 

8 hendelser på “Jeg og pensjonistene!”

 1. da er vi like,jeg vil også ha musikk på cd,men vi har ikke en slik musikk butikk og utvalget på mega er svinnande liten ( men jeg har noen cder da ) hygg deg med musikken din

  1. Ja det skjønner jeg, kan ikke være det helt store utvalget. Jeg koser meg med min nye cd 🙂

 2. Hei!
  Joda CD i bilen må jeg ha som et valg til alt det andre. Selv om jeg ikke kjøper mye CD lenger. Kobler for det meste til Spotify og spiller en av mine spillelister, i bilen, når radioen ikke har noe å by på 🙂

  Det er jo en enorm utvikling vi har vært med på da – fra kassetten med opptak fra 10 i skuddet og til spotify og mobilen 😀

  Ønsker deg en flott dag!

 3. Hi-hi, du og pensjonistene altså 😉 Er du forresten sikker på at Spotify er veldig moderne? Innbiller meg det er litt 40+ kanskje? 😀 Veldig fin du var med briller forresten 🙂 God klem Kjersti 🙂

 4. Ha ha ja cd’er er fine de. Jeg kjøper også av og til. Jeg var innom Spar Kjøp en gang for jeg skulle ha tak i en Sabeltann cd til jobben. (Jeg hadde sett den der tidligere). Jeg fant den ikke og hun unge med tyggis i kassen – som jeg spurte – lurte på om ikke cd var «sånn før i tiden». Da følte jeg meg litt gammel, men på jobben har vi i hvert fall ikke sånne nymotens greier 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.