Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jeg gruer meg allerede! Eller? | MinMatgaleVerden

Jeg gruer meg allerede! Eller?

God morgen.

Det er torsdag,
og i kveld skal jeg på konsert med Gubben!

Midt i uken.

Og jeg kjenner jeg nesten gruer meg litt allerede.
Ikke til konserten,
DEN gleder jeg meg til!

Et skikkelig kult Bergens-band.
De skal spille på Dr. Wiesener.
Hva heter bandet….eh….det skal jeg fortelle deg i morgen….

Så selve konserten gleder jeg meg veldig til.
Snapchat-5089870605403579923

Men jeg skal jo på jobb fredag,
og du vet jo hvordan jeg blir når jeg er sent ute og ikke får mine nøye tilmålte timer søvn…

Nå kommer jeg kanskje til å nyte noen enheter alkohol i tillegg.

Det kommer til å gå til h»#%¤!!¤#%¤#….!

Eller?

Kan jeg velge?

VIL jeg at det skal bli en helt «forjævlig» dag på fredag,
så BLIR det en helt «forjævlig» dag på fredag.
Men hvis jeg vil det skal gå helt greit,
litt trøtt så klart,
men helt greit,
så GÅR det helt greit.

Så da så.

Det kommer til å gå helt greit.
Og muligens du får vite hva jeg synes om konserten, og hva de het og,
hvis jeg ikke sover helt til jeg skal på jobb da…

Ha en valgfri dag.

5 hendelser på “Jeg gruer meg allerede! Eller?”

 1. kos deg på konserten,det går helt fint,og så lenge du hvet du skal på jobb i morgen ,så tenker eg att du er måteholden med det i glasset )

 2. Hei!
  Kult bilde av deg 😀 Herlig!!!

  Joda en kan velge 🙂 Og jeg forstår hvorfor du gruer deg ja 🙂 Men noen få glass….. akkurat passe……….. også blir fredagen bittelitt tyngre enn den ellers ville blitt 😀 Eller null akohol 🙂 Man velger selv 🙂

  Jeg gruer meg til lørdag for da skal jeg på konsert og party party………. ja…. jeg gruer meg jo egentlig ikke til party party men til dagen derpå……….. :-/ valget finnes for meg også 🙂 Joda…….. det kan ta helt av……… eller ta det rolig og komme seg til køys i rimelig tid. Men, jeg har jo fri søndagen da………. Men jeg er blitt gjerrrig på å utsette min fritid for noe som helst 🙂 hehehehehe
  Her er det snakk om FOSNAVÅG ROCK så…………. vi får se hvordan søndagen blir for meg og hvordan fredagen blir for deg 😀 KOS DEG!!!

  1. Åååå, Fosnavåg rock blir sikkert knall-gøy. Jeg kjenner og litt på at jeg ikke lenger ofrer dagen derpå, og heller går hjem og tar det litt roligere med inntaket. Og sikkert blir stemplet som litt kjedelig, haha, men det er jeg for gammel til å bry meg om 😀 Kos deg du og, så får vi ta morgendagene som de kommer 🙂

 3. Jeg må få høre hvilket band det er 🙂 Og jeg hadde nok IKKE klart det der midt i uka, så du er nok yngre enn meg ja…helt klart 😀 Kos deg masse, du klarer jobben så fint så 🙂 Klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.