Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Tyver på ferde igjen! | MinMatgaleVerden

Tyver på ferde igjen!

God morgen

Så har det skjedd igjen.  Tyver har snoket rundt i vår søvnige lille dal.  Gått rundt i hager midt på natten. Stjålet to tv’er og en rattkjelke.

Rattkjelke faktisk!

Da er det godt å ha våkne naboer.  For når naboen innerst ringer en lengre ute, som er årvåken nok til å kaste seg i bilen og sette denne på tvers i veien, sånn at tyven faktisk er sperret inne i vår søvnige lille dal.  Da har man gode naboer da. Politiet kom og mannen ble tatt.

Men så lurer jeg på….

For når jeg natt til i går drømte, joda først var jeg på vei opp for å gå over hengebroen i Loen,  siden min kollega nettopp hadde gjort det samme.  Men midt i den skumle oppstigningen til broen ble jeg stående.  4 menn med skjegg gikk inn i tørkehuset til min mor og far.  Og de hadde ingenting der å gjøre.

De hadde ikke noe godt i sinne, det kjente jeg på hele meg.  Og så våknet jeg. Med en ekkel følelse i hele kroppen.

Var det et forvarsel til hva som nå har skjedd?

Er jeg sanndrømt og antagelig litt synsk?

Og bør jeg neste gang gi beskjed til min årvåkne nabo når jeg drømmer om skumle menn?

Jeg tror nesten det.

Og så er det litt dumt å være på hytta i en litt for smal seng,  med en litt for stor Gubbe, som snorker, roper og ojer seg i søvne!

Samtidig som sånne dramatiske ting skjer i min søvnige lille dal.

DSC_0372

Ha en udramatisk dag.

2 hendelser på “Tyver på ferde igjen!”

  1. Herre min…jeg trodde det første også var en drøm 😀 men jammen sant ja.. Du burde helt klart varsle naboen, om drømmene dine, når det stemmer såpass bra… Men ikke ta ALLE drømmene over til han da…kun de med litt skummelt preg 😀 Ha en strålende dag <3 klemmer <3

    1. Ja mannen var reell han, skummelt. Og skummelt at jeg drømmer sånt og. Men ja, alt jeg drømmer bør han ikke få høre om nei, haha 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.