Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Med King-Kong i sengen. Igjen! | MinMatgaleVerden

Med King-Kong i sengen. Igjen!

God morgen.

Vi er på hytta igjen, King-Kong og jeg, hadde jeg nær sagt…eller skrevet,  og jeg skrev jeg det jo…

Den er ikke særlig smart den frasen der. «Hadde jeg nær sagt»

Du sier noe som du antagelig ikke burde sagt, men du har ikke sagt det, siden du samtidig sier at du ikke sa det, bare nesten…

Man bør stå i det man sier.

Og da blir det som følger :

Vi reiste på hytten igjen,  Gubben og jeg. Koste oss med snev av blå himmel og glimt av sol i går kveld

Men så gikk vi til sengs, i den smale hyttesengen. Og når jeg våknet i løpet av natten var det ikke Gubben som lå ved min side, neida, det var King-Kong.

Og King-Kong tar plass.

King-Kong ligger midt i sengen han, på rygg, med armene under hodet, sånn at albuene kan gi blåveis til de som ligger ved siden av.

Bena til King-Kong lever sitt eget liv, og for at ikke den lille hunden som også frekventerer sengen skal bli klasket til døde og kvalt under et av disse massive lårene, må jeg holde vakt mesteparten av natten.

Ikke at det er så lett å sove uansett,  for King-Kong på hytta har det fremdeles med å enten snorke, eller snakke i søvne.

Og for dem som kjenner Gubben og hans høye utestemme.

_20160716_081251

Kan jeg bekrefte at King-Kong snakker like høyt i søvne!

Vi koser oss altså på hytta, Gubben og jeg.

Så får det våge seg om jeg må sove med King-Kong.

Ha en søvnig dag.

4 hendelser på “Med King-Kong i sengen. Igjen!”

  1. Huffdå.. Må seie at eg kjenner meg igjen.. Bortsett frå at vi har diger seng. Likevel våknar eg av at eg ligg eg i ein slags s-form ytterst på eine kanten. Ligg med to barneføtter i ryggen på eine sida og og ein breial, plasskrevjande liten hundekropp på andre sida.. Mannen ligg i stjerne midt på senga med god plass rundt seg. Alle snik seg mot meg ila natta og endar med at eg søv lite. Huff..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.