Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Min egen fot-fetish-stalker. | MinMatgaleVerden

Min egen fot-fetish-stalker.

God morgen.

Føtter er en artig sak.

Jeg har for eksempel en venninne som IKKE er glad i føtter.
Den gangen naboen kom på fest til oss,
og hadde blitt våt på bena fordi han hadde dumpet uti elven på veien bort,
noe som gjorde at han tok av seg på bena og la sokkene på badegulvet,
å låne sokker kom ikke på tale,
han gikk så gjerne uten han.

Min venninne satt litt på nåler for de nakne bena resten av kvelden,
og prøvde unngå å komme i nærheten av de digre, hvite mannebeina.

Det var faktisk henne jeg tenkte på da jeg publiserte et bilde av mine ben.
Burde jeg advare henne før hun fikk mine nakne ben servert sammen med morgenkaffen?

Jeg hadde tatt på neglelakk og syntes egentlig de ble ganske pene der de lå på pleddet.
og med en sort-hvit front ble de jo enda bedre.
ben føtter

Faktisk så pene at jeg fikk tre kommentarer på instagram….

Great feet!! Og en enda litt mer: I LOVE your feet… can I see more??

Like etter plinget det igjen: Can I ?? Se more of your feet??

Jeg svarte ikke, men ble med ett litt bekymret…hadde jeg fått en stalker nå??
En fot-stalker?? Kunne sånne være uberegnelige og farlig?

«Please my lady, answer my question, i have a huge feet fetish and would really like to see more pic of your feet. Just answer me yes ore no and if no, I will not boder you again.»

Hjelp! Tenkte jeg. Hva gjør jeg nå??

Jeg svarte. Kort. «No, sorry»

Han tok svaret med stoisk ro, «Ok my lady», og en gråtende emoji….

En høflig stalker faktisk!

Ha en fotfin dag.

Følg meg på instagram: minmatgaleverden
Og på snapchat: kjerstisandnes/Min Matgale Verden

#føtter #feet #vargveum #statist

Ps. Disse føttene var en gang statist i en Varg Veum film. De ble sminket, fikk en lapp rundt storetåen og stakk ut i fra en likboks. Inni likboksen lå altså jeg, mens mine føtter solte seg i glansen med å spille død.

4 hendelser på “Min egen fot-fetish-stalker.”

  1. Ja, føtter og sko og sånt skal man jammen være forsiktig med å legge ut.. Herremin!! Mange rare fetisjer.. Også FØTTER liksom… Kult med svarthvitt da 🙂 Ha en strålende dag, med fine føtter 🙂 Klemmer <3

    1. Ja føtter liksom. Brrrrr…ikke min favoritt, i hvert fall ikke manneføtter. Lurer på om det finnes kvinner med mannefot-fetish 🙂 klemmer<3

  2. Rare greier, det med å være hekta på noe.Føtter er definitivt ikke «min greie»….men dine var jo ganske fjonge på dette bildet! Ellers har du jo hatt en noe spesiell filmkarriere! Ikke mange som kan skryte på seg noe tilsvarende! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.