Gubben spiser ikke mye kake,
så da han i går ettermiddag plutselig fikk lyst på sjokoladefondant,
varte det ikke lenge før de sto i ovnen.
For å lage sjokoladefondant går faktisk veldig fort!
Ja, de ble noget avlange og rare disse videoene,
Men fondanten ble god!
Sjokoladefondant.
100 g smør
100 g sjokolade
1 dl sukker
4 egg
1 dl hvetemel
Smelt smør og ha i hakket sjokolade, la den smelte og rør sammen. Pisk sammen egg og sukker, (ikke eggedosis) pisk inn sjokoladeblandingen, vend inn siktet hvetemel med en slikkepott.
Ha i små porsjonsformer som er godt smurt med smør.
Jeg har små silikonformer som er veldig gode å bruke til den slags (ikea)
Stek på 220* 8-10 minutter.
La avkjøle et minutt, hvelv på serveringsfat, server med is og bær.
Oppskriften har altså blitt snappet, følg meg gjerne for mat og andre artigheter,
kjerstisandnes/min matgale verden
#fondant #oppskrift #sjokolade #sjokoladefondant