Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Rik og berømt i en fei! | MinMatgaleVerden

Rik og berømt i en fei!

God morgen.

Jeg har tatt helg og sitter nå på hytta og funderer.

Over livet?

Neeeei,  over hvordan bli en toppblogger,  hvordan instagram stories’en min skal bli en braksuksess og over hvorfor Kardashian søstrene alltid dater rappere som kler seg uber-spesielt og ikke er blendende vakre….

Ta instagram.

Jeg har forstått at en må være litt drøy for å bli en hit.

Men altså,  hvor drøyt vil man egentlig ha det fra en 40+’er?

Det er liksom ikke ALT som tar seg ut etter passerte 40.

Dessuten bor vi i Norge,  her hvor janteloven sier man helst ikke BØR legge ut bilder og videoer av seg selv. Og OM man gjør det, så i hvertfall ikke mer enn et bilde om dagen!!

(shit, jeg la ut video med usminket morrafjes..på insta nå…ingen flere selfies i dag, sukk)

Bør jeg satse på bena og omfavne alle Fot-fetish menn som kontakter meg?

14715866523471797421084

Og finnes det grenser for hvor mange fot-selfies man kan ha på en dag?

Bør jeg bytte ut Gubben i en rapper, eller bør jeg be ham bli en kvinne,  for DA hadde jeg nok fått oppmerksomhet!

Og hvorfor er jeg så opptatt av oppmerksomhet?  Burde ikke kvinner på 40+ være tilbaketrukne og skrike høyt når noen tar bilder?

«Nei!! Slett det! Slett det!!»

Istedenfor å rope :

«Publiser det, publiser det!»

Vel,  jeg får fortsette mine funderinger,  over hvordan bli rik og berømt i en fei.

Gode råd mottas med takk

Ha en berømt dag!

 

6 hendelser på “Rik og berømt i en fei!”

  1. tenker du bare skal kose deg på hytta og hygge deg med bloggen din uten tanke på å nå toppen )) for hvor du enn står på skalaen så har du en koselig blogg å titte innom,selv om det var enklere da du var i denne bloggblokka

  2. Hei-hei. Jeg ser jeg ikke var innom i går..:-P Men nå er jeg her, og jeg synes du skal være mest som du ER jeg. For det liker jeg så veldig godt!! Du er en av de morsomste bloggerne jeg vet om. Og selv om morsomme bloggere kanskje ikke er like HOTTE som outfit, kropp og sminke-bloggerne , så gir jeg blaffen. JEG koser meg med bloggen din, og jeg skal gjøre ALT for å hjelpe deg mot toppen min venn…Men du vet jo hvor lite jeg har av påvirkningskraft på disse listene, så det var kanskje ikke noen trøst 😀 ha-ha God lørdagsklem <3

  3. I mine øyne er du berømt allerede, med både deltakelse i Kakekrigen og journalist/gjesteskribent i Åsane Tidende. Dessuten har du en herlig blogg hvor du skriver så bra, så det er ordentlig gøy å stikke innom deg. Man blir alltid i godt humør etter å ha lest blogginnleggen dine, så den er vel verdt et besøk om dagen! Håper flere får øynene opp for den altså! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.