Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Flymodus-trøbbel! | MinMatgaleVerden

Flymodus-trøbbel!

God morgen.

I går var jeg en liten tur innom sykehuset.
Og på sånne steder går man på mobilforbud-skilt både her og der.

SLÅ AV MOBILTELEFONEN!

I et stort forbud-skilt.

Lovlydige meg fant straks frem mobilen,
og så sto jeg i mitt sedvanlige dilemma.

For slo jeg den av kunne jeg ikke slå den på igjen.
Pin-koden på mobilen er nemlig en av de kodene jeg ALDRI lærer meg!

Den henger bare ikke fast,
ingen knagger å henge tallene på,
samt frykten for å skrive feil for mange ganger og måtte bruke den fryktede PUK koden, som jeg ikke ANER hvor er,
for ikke snakke om angsten for å måtte RINGE noen for å få den åpnet….

Koden til mobilen har jeg skrevet i en mappe,
med to tall her og to tall der,
som om jeg var verste CIA-agenten med hemmeligheter som kan skade landet!
Denne mappen ligger imidlertid aldri der jeg befinner meg når jeg skal slå av mobilen.
Og siden jeg er av det lovlydige slaget blir løsningen flymodus!

Sånn ble det også i går.

På vei hjem skulle jeg sende melding til Gubben, for han skulle lage middag til jeg kom hjem.

Jeg sendte melding, som ble lagt i kø!

«Hva? Hvorfor legges den i kø? Merkelig» tenkte jeg og ventet litt.

Da meldingen fremdeles ble liggende i kø ble jeg litt stresset.
Jeg var jo sulten!

Jeg sendte en ny melding: «På vei hjem nå. Sulten :))

Sendte den avgårde. «Lagt i kø for sending»

«HVA??? Hva skjer her når da!!» jeg ble nesten litt hysterisk,
lavt blodsukker og en telefon som krangler er ingen god kombo.

Før lyspæren dukket opp i mitt hode…..

Slå av flymodus Kjersti!

Og så haglet meldingene inn hos Gubben.
14212004_10153914096982939_8091290630994551203_nOg det var bra,
for dette smakte godt!

Dagens tips!
Husk også å slå AV flymodus.

 

#denfølelsen!

5 hendelser på “Flymodus-trøbbel!”

  1. Åh, den middagen så god ut! Jeg har aldri brukt flymodus, men enten slått av mobilen eller hatt den på lydløs. Godt du fant ut av det tilslutt! 🙂

  2. Det er først i år jeg har skjønt hvordan jeg slår på flymodus når jeg flyr.. Slo HELT av før, og var livredd når Hr Frodith ikke gjorde det.. Snakk om å være treg da. Nå har jeg lært meg koden til begge tekniske greier, men føler det blir flere og flere koder :-/ Ja, det CIA- greiene, en god sammenlikning 😉 klemmer <3

  3. godt du kom på å slå av flymodus for den middagen såg skikkelig deilig ut ) jeg kan koden min på telefonen ,men er jeg i fly og må slå på flymodus eller slå av telefonen,ja da sutrer min telefon et par dager etterpå før den oppfører seg pent og pyntelig igjen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.