Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 En spesiell opplevelse. | MinMatgaleVerden

En spesiell opplevelse.

God morgen

Vi ligger til kai i Stavanger.

Og jeg har opplevd mye gøy.

Danmark er Danmark!   Vidunderlig dejlig.

Det å spise frokost,  eller morgenmad, med morgensolen som titter inn den åpne døren, dejlig, sprø ferske rundstykker med gulrot,  pølse, ost og et lite glass marmelade.  Samtidig strømmer Kim Larsen fra høyttaleren,  i behagelig morgenstyrke, de kjente kjære sangene, tett fulgt av Shubidua. «Danmark er et dejlig land»

Det var en så god opplevelse.

img_20160924_063749

Jeg hører ofte mennesker på radio si at den og den musikken preget deres ungdomstid.

Vel, Kim Larsen og Shubidua preget min. Og var måske grunnen til at jeg faktisk flyttet til Danmark en 3mnd periode i min ungdom.

Jeg elsket Danmark.

Og gjør det vel forsåvidt fremdeles.

Og ja, jeg bruker noen danske ord innimellom,  guttene hadde nok himlet med øynene hadde de sett det. Politisk ukorrekt antagelig.

Vel, politisk korrekt var det kanskje heller ikke i det lille, dunkle rommet med spillemaskinene, der to asiatiske menn satt og spilte på 3-4 maskiner samtidig. Den ene med nakkekrage. Samt askebeger og sigaretter.  For joda, der kunne man røyke…

Vi røykte ikke, men vi spilte på automatene, de som ikke var opptatt vel å merke, og selv om vi tapte var det en opplevelse.

For å være inne på et lite rom, med godt avtrekk vel å merke, røyken var ikke plagsom, sammen med to spillegale asiatiske menn som røyker er ikke noe du opplever så ofte.

Mulig du ikke har behov for å oppleve sånt, men sånne opplevelser er verdt å samle på. Virkelig.

Vel, vi har forlatt Stavanger,  ved siden av meg prøver en stor mann og hvile, liggende på en sofa med et lite, fluffy rosa teppe over seg. Mens hans høylydte, veldig høylydte, barn leker på ballrommet.

Jeg tror jeg skal finne et annet sted å sitte…

#Danmark?

dsc_0615

3 hendelser på “En spesiell opplevelse.”

  1. Så moro med en snartur, alltid opplevelser med sånne turer 🙂 Du og Gubben og Guttene? 🙂 Du er liksom en Jet-set-er du Kjersti, alltid på reise 😀 hadde du solbriller og hatt i frokostsalen på båten? 😉

    1. Ja var skikkelig deilig med en liten snartur. Bare Guttene og jeg, og vi storkoste oss 🙂 Nei, hehe, da hadde nok Guttene protestert! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.