Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Vrangforestillinger om legekontoret? | MinMatgaleVerden

Vrangforestillinger om legekontoret?

God morgen.

Vel, så er dagen her.

I dag skal jeg til legen og legge meg i gynekologstolen.

Men så har jeg tenkt på en annen ting,
min mor sa nemlig noe til meg,
her en dag jeg igjen klaget over at jeg var så trøtt.

«Men hvis du er så trøtt om dagen bør du gå til legen og få tatt en blodprøve. Du kan jo bare ha lave jernverdier»

Jeg har så klart ikke gjort det,
det skal mer til for at jeg skal oppsøke lege.

Nå har jeg derimot begynt å lure på å spørre om å få tatt blodprøve samtidig som jeg tar celleprøve.

Ja, ikke NØYAKTIG samtidig, da hadde jeg antagelig besvimt!

Men så tar hjernen over, hjernen og min forestilling om legekontor!

For på legekontoret har de det travelt!
Folk er syke og står i KØ på legekontoret.
Du bør jo faktisk være SYK hvis du skal ta blodprøve!
Og jeg er jo ikke syk….
En gang, før jeg visste man kunne bestille resepter på nett,
gikk jeg på legekontoret og spurte om å få fornye resept.
Da fikk jeg «kjeft» for DET kunne man gjøre på nett,
og damen i luken hadde faktisk LUNSJ akkurat da!

Så å spørre om å få tatt en blodprøve samtidig blir nok ikke enkelt,
de er sikkert på grensen av hva de kan klare av syke mennesker,
og jeg sprenger nok hele systemet hvis jeg spør.

Og blir jeg bedt om å bestille ny time for å få tatt blodprøve kommer jeg til å svare,
med gråten i halsen:
«Nei bare glem det! Ikke tenkt på meg! Jeg behøver ingen blodprøve, jeg skal komme tilbake når jeg nesten er død jeg, kanskje det er tid til å ta blodprøve da…»

Dramatisk?
cropped-IMG_20160514_194015-1.jpg Åja!

Så gjenstår det bare å se om jeg i det hele tatt TØR å spørre om en blodprøve,
eller om jeg blir så gråtkvalt,
siden jeg tross alt antagelig snart skal dø,
at jeg ikke klarer å spørre.

#Vrangforestillinger

 

6 hendelser på “Vrangforestillinger om legekontoret?”

 1. Håper det gikk greit med både celleprøve og blodprøve idag! 🙂 Jeg er blodgiver, og første gangen de sjekket jernlager og hemoglobin var det litt lite, så jeg spiser jerntabletter. Sånn blodprøve er bare et lite stikk i fingeren for å ta ut en dråpe, og smart å få sjekket sånt. 🙂

  1. Joda, det gikk veldig fint. Ja sånt stikk i fingeren er mye bedre. Så bra du er blodgiver, sånt er viktig 🙂

 2. håper du turte spørre ) jeg var også til legen i dag med i utgangspuntet et problem,men jeg tok opp et problem nr 2 og legen hadde god tid til begge mine problemer,) legene skal ha tid til pasienten så det er ikke noe å være redd for

 3. kjære deg , eg skjønner at du ahr valgt å bli litt dramatisk så vi skal ha noe å lese……men må da være slitsomt å være så redd for å føle at du ikkje fortjener noe som helst?

  Blodprøve har du rett på når DU vil.
  Eg spurte en eller annen snoopie da hun sku yppe seg med meg ang allergi-hun ville ikkje ta blodprøve. Da måtte eg spørre henne er det DITT eller MITT blod vi snakker om her? da den j*** prøven så EG får vite det eg trenger vite. bryr meg ikkje så veldig om hva du ikkje mener er nødvendig 😀

  Som en annen sier lave jernverdien kan du finne ut av med et stikk i fingen. Og voksen damen kan mangle vitaminer og mineraler. Bare tullete om de ikkje vil ta en sjekk 🙂 <3

  1. Åjada, han hadde tid til alt mulig, du vet nå meg og tankene mine som flakser av sted, etter at EN dame er litt snurt mot meg. Hehe. Og jeg fikk tatt MYE blod. Du er en tøffing du, det blir jeg aldri, men jeg klarer meg likevel 🙂 <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.