Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Og der havnet jeg i «gammel-dame-fellen» igjen!! | MinMatgaleVerden

Og der havnet jeg i «gammel-dame-fellen» igjen!!

God morgen.

Har du noen gang havnet i «gammel-dame-fellen» ?

Vel,
du vet du er der når du kjenner skamrødmen i kinnene,
svetten pipler frem og du hører en nervøs rar latter fra deg selv.

Jeg havnet der i går,
her hjemme.
For du husker kanskje innlegget fra bussturen i går?

Der jeg fortalte at jeg hadde kjørt halve bussturen uten billett,
siden den gikk ut på tid da jeg satt på bussen.

Hvordan jeg satt med øynene på stilk,
hysterisk nervøs på hvert stopp for at vektere skulle komme på,
med planen klar i hode og unnskyldningen på tungen,
på nippet til å kjøpe nye billett hele tiden.

Jeg gjorde jo noe ULOVLIG!!

For ikke snakke om da jeg med lette og litt boblende skritt gikk av bussen,
jeg var litt lovløs, litt rebell.
Før jeg fant at noen hadde stjålet hjelmen min,
så klart,
det var jo straffen at jeg hadde kjørt ulovlig på bussen det!

Til pass til meg!

Og så får jeg en kommentar på FB,
fra en som TIL OG MED er to år ELDRE enn meg,
at så lenge billetten virker når jeg går på bussen,
så er det greit….

HVA???
img_20160928_204855

Hvorfor har ikke noen fortalt meg dette?

Vel, Gubben sa vitterlig noe om det,
men altså,
HAN trodde jeg jo ikke på,
det er jo JEG som tar bussen,
så hva vet HAN liksom?

Her har jeg altså lagt ut om hvor lovløs og rebell jeg var!
Jeg var til og med litt engstelig for at vekterne kunne sende bot i posten etter å ha lest innlegget mitt!

Ja for jeg SKREV jo jeg kjørte noen stopp uten billett!
Kunne det være nok for en bot i posten?

Og så har jeg ikke gjort noe galt i det hele tatt!!

Det er nesten litt patetisk!

Vel,
da gjenstår det bare å oppklare EN ting!

HVORFOR har da noen stjålet hjelmen, hanskene, regnjakken og regnbuksen fra scooteren min?

JEG har jo ikke gjort noe galt??
Hvorfor ble jeg da «straffet»?

#gammeldamefellen

4 hendelser på “Og der havnet jeg i «gammel-dame-fellen» igjen!!”

  1. Hi -hi, jeg er IKKE så gammel som deg 😀 Jeg vet nemlig det der for LENGE siden 😀 Du må jo spørrre meg om sånt Kjersti, på bakrommet i gamle leiligheten, jeg vet ALT sånt skjønner du 😀 he-he Klemmer og fin kveld. Snart ferdig med hektisk deltidsuke her. Om to uker blir det ENDA verre 😛

    1. Ja hvorfor spurte jeg ikke deg? Sukk 😀 Oj, høres slitsomt ut når det blir enda verre… Du får holde deg fast! klemmer<3

  2. Ja hvis det der stemmer så lærte jeg noe nytt i dag også. Jeg trodde billetten måtte være gyldig hele reisen….men med alle forsinkelsene og stoppene bybanen har – så høres det der mer logisk ut. For hvem har ikke tatt bybanen og blitt stående i laaange minutter sånn at billetten risikerer å gå ut på tid. 90 min går ganske fort til tider 🙂

    1. Så godt at det ikke bare var jeg som ikke visste dette da 😀 Ja, i rushtiden kan det fort gå litt tid, sant det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.