Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Vossafår + rømmegrøt = sant! | MinMatgaleVerden

Vossafår + rømmegrøt = sant!

God morgen.

Jeg var innom min mor og far her hin dagen,
hun kom frem med en pakke vossafår,
min mor altså,
og spurte om jeg ville ha den med meg hjem,
det ble ikke til at de spiste den.

Joda, sa jeg, visst kan jeg det.

Og så begynte jeg å tenke på rømmegrøt!

For når jeg var liten og ikke likte spekemat,
fikk jeg vossafår til rømmegrøten.

Og selv om jeg liker spekemat nå,
synes jeg vossafår til rømmegrøten er godt!

Så i går,
mens Gubben og Guttene var på fotballkamp,
laget jeg meg rømmegrøt helt alene.

Og spiste den med vossafår og sukker på.
dsc_0686

Spiste helt til jeg var kvalm.

For det gjør man jo stort sett med rømmegrøt.

#nostalgi

 

6 hendelser på “Vossafår + rømmegrøt = sant!”

  1. Så deilig, at du koste deg sånn alene. Men helt til du ble kvalm da…uff 😀 Jeg liker ikke rømmegrøt…men det visste du nok 😀 Ha en strålende dag <3

  2. Åh, ja rømmegrøt og spekemat hører sammen, og jeg er glad i begge deler. Før var det liksom litt jobb å lage rømmegrøt, men nå bruker jeg bare en sånn pose med pulver fra Toro som blandes med vann og rømme = Godt og lettvint. Av spekemat liker jeg best fenalår og så finnes det mange gode spekepølser. Håper du har en fin dag! 🙂

    1. Ja det er virkelig godt altså! Spesielt med det salte til 🙂 Jeg lager på «gamlemåten» jeg, som min mormor gjorde. Takk, god dag til deg og

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.