Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Spesielle aktiviteter! «Frogging» faktisk! | MinMatgaleVerden

Spesielle aktiviteter! «Frogging» faktisk!

God morgen.

Jeg driver egentlig med mye rart,
og en av de mest spesielle tingene jeg gjør,
er at jeg årlig deltar i et «frogge-tog»

«Frogging», som ikke må forveksles med «planking»
oppsto i Oslo hos min venninne Frodith,
og har vært en årlig farsott.

Hvert år drar voksne mennesker ut i by og land, fjord og fjell,
og tar bilde, av seg selv, i froskepositur!

Bildene samles og presenteres som et langt tog.

Spesielt??

Ja, og man bør strebe etter å være litt spesiell i denne verden!

Dette var mitt bidrag i år, tatt ved Sognsvann i Olso.

Og så er det gøy da,
når det til og med dukker opp premie i posten fra «Frogge-generalen» <3
dsc_0688

Du kan se hele «toget» hos Frodith 

#Froggingfaktisk

 

6 hendelser på “Spesielle aktiviteter! «Frogging» faktisk!”

  1. Jeg la spesielt merke til froggebildet ditt, for det var det eneste som var tatt på sommeren. Gøy at du tenkte på det på den tiden! Kule sokker du fikk også! Frodith er så flink til å ordne istand mye moro, og sender premier rett som det er, – jeg fikk noen nydelig rosa sokker. Håper du blir med på høstutstillingen hennes! 😀

    1. Jepp, Frogging kan man tenke på hele året, i hvert fall om man er på tur med selveste frogge-generalen, hehe 🙂 Jepp, jeg er med 🙂

  2. He-he, ja frogging må til 😀 Det tar liksom ikke HELT av, men litt moro er det nå uansett 😀 Og jeg tenkte at de sokkene ville være HELT din smak liksom 🙂 Litt morsomme, som deg 🙂 God klem <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.