Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Skammelige sovevaner. | MinMatgaleVerden

Skammelige sovevaner.

God morgen.

Jeg sover mye for tiden.
Men hvor går grensen for hvor mye jeg bør sove?
Og ikke minst,
på hvor tidlig jeg kan legge meg?

Det har muligens litt med en begynnende tørrhosting og halsvondt å gjøre. Kroppen forteller meg hva den behøver.
Og det er hvile.

Heldigvis har denne uken bare bestått i jobb og tur med hund.
Ingen ettermiddagsaktiviteter.

Jeg er oppdatert på alle serier jeg følger med på,
og har begynt å kjede meg en smule på kveldene.

Og så blir jeg så trøtt.
Klokken 21 går jeg i seng,
da orker jeg ikke mer.

Og det er tidlig! Jeg vet det.

(Egentlig er det en hemmelighet jeg ikke snakker høyt om,
det er rett og slett for sjokkerende å snakke om!)
IMG_9233(Selv om skjønnhetssøvnen selvsagt gjør sitt!)

Så tidlig at jeg et par ganger har våknet midt på natten.

I natt var jeg heldig,
jeg våknet og så på klokken : 3:33

«Lykke» husker jeg at jeg tenkte, «i morgen blir en bra dag, for 3 tretall er lykke, som i trekløver» og så sovnet jeg igjen.

Våknet igjen litt over 5.
Klokken min ringer 5:15 og jeg våkner alltid litt før.
Egentlig ganske behagelig, for jeg er virkelig utsovet.
Skulle bare mangle.

Men her hin dagen våknet jeg også i tre-tiden.
Og fikk ikke sove igjen.

Og DET var skummelt.
Jeg ble liggende og lytte etter lyder.
Var det noen utenfor?
Og burde vi ikke ansette en mann til å holde vakt om natten?

I dag har jeg fri,
jeg skal jobbe i helgen,
så da tar jeg «helg» i dag og i morgen.

Mulig jeg skal prøve å holde ut til 21,30 i kveld,
men det spørs…

#sovevaner

6 hendelser på “Skammelige sovevaner.”

  1. tenker du trenger søvnen eg,du har jo vært med på mye noen kvelder i det siste så kroppen tar det vel igjen no da.Må du opp i 5 tiden for å gå på jobb er det iallefall forståelig att du legger deg tidlig)kanskje noen av oss skulle vært som bamsefar og gått i hi nå og stått opp igjen til våren hi hi

    1. Haha, nei da hadde jeg jo gått glipp av julen, og DET vil jeg jo ikke. Jo, er nok kroppen som vil ta tilbake litt hvile, og kanskje jeg slipper unna forkjølelse og vond hals på denne måten og 🙂

  2. Viktig å sove og , hvile mye når en kjenner behov for det 🙂 Jeg er ofte veldig trøtt, men sliter med å sovne og våkner mye om natta …slitsomme greier.. Kos deg med fridagen også håper jeg du får ei fin jobbehelg også <3

    1. Absolutt viktig å sove når kroppen sier ifra. Ja, jeg er heldig som sover tungt, må være slitsomt å våkne til stadighet, for om natten er det ikke gøy å være våken alene. Takk, det får jeg nok 🙂 <3

  3. Vi er ganske like der altså… Jeg svimer av mer eller mindre i 21.30-tida jeg også…Og er våken som en hane kl 5…og får ikke sove igjen…Enda jeg SKAL sove til 6… Hm… Kjedelige folk er vi vel blitt… Men godt å sove.. 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.