Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 I dag er det gavekortenes dag! | MinMatgaleVerden

I dag er det gavekortenes dag!

God morgen.

Har du ikke hørt om den?
Gavekortenes dag?
Nei, det er nok fordi jeg fant den opp i natt.

Jeg har nemlig et gavekort jeg MÅ bruke snart,
ellers går det faktisk ut på dato!

Og det var da jeg kom på at gavekortene burde ha en egen dag,
en dag der vi gikk ut og faktisk BRUKTE gavekortene!

Jeg infiltrerte altså dette gavekortet i drømmen min,
for i natt skulle jeg i bursdag til min gode venninne.

Litt rart egentlig,
for vi VAR i stor bursdagsfeiring til henne for noen uker siden!
img_20161016_104228

Men på vei med trikken,
ja,
jeg tok trikk i natt,
møtte jeg en av de andre festdeltakerne,
og hun spurte om jeg hadde glemt gaven.

Det hadde jeg .
Jeg hadde faktisk glemt å KJØPE gave jeg!

Derfor hoppet jeg av trikken,
det var tross alt 30 minutter igjen å gjøre det på,
dette skulle gå fint.

Butikkene hadde nesten bare krumkakejern å selge,
det var virkelig det store for tiden,
jern i alle forskjellige typer og farger,
samt tilbehør som litermål og sånt.

Jeg tror jeg tok et sånt krumkakejern,
det er litt uklart akkurat der,
men jeg hadde i hvert fall akkurat  sånn at det var litt penger igjen,
og jeg bestemte meg for å kjøpe litermål for resten.
Jeg elsker jo litermål og baketing,
ikke sikker på om min venninne gjør det,
men altså….

Først tenkte jeg på tre små litermål i plast,
grei når du skal varme melken til bolledeigen i microen.
Men så kom jeg over et DIGERT litermål,
med flerfoldige liter å måle!

Det var så svært at det hadde en egne kolbe av glass til å stå i!
Og utenpåkolben var hvit med grønne blomster på.

Den var så stor at den måtte stå på gulvet,
som en pyntegjenstand.

Jeg syntes den var lekker og tok den med til kassen.

Tror du ikke min venninne sto i kassekøen lengre foran da!

Hun var akkurat ferdig men så så hun meg og det digre litermålet.

Jeg måtte spørre!
Kunne hun like dette litermålet som jeg likte så godt?

Det kunne hun ikke!
Og før hun hastet avgårde pekte hun med foten på en liten lilla kanne som sto i en eske med ting som var på salg.
Denne kannen var til vann,
og man kunne legge en sitron inn i tuten på den,
skru sitronen fast,
og så få sitronvann i glasset.

Vel,
jeg kjøpte den,
og krumkakejernet,
og så kastet jeg meg på trikken og dro i bursdag.

Og det var nattens drøm!

Poenget var at da jeg var i denne butikken,
kom jeg på at jeg må gå i en annen butikk og bruke opp gavekortet mitt,
før det går ut på dato!

Derfor har jeg døpt dagen i dag til gavekortenes dag!

Finn frem de du har og bruk dem.

#gavekort

6 hendelser på “I dag er det gavekortenes dag!”

  1. det er liv om natten hos deg,og et så digert litermål hadde jeg også slitt lit med hi hi .Ikke ofte jeg har fått gavekort,men det har hendt da har jeg brukt det samme uken )) jeg hvet det er mange som bare lar dem bli liggande og det er jo synd da.Så ja det høres ikke dumt ut med gavekortenes dag )

    1. Ja det er fort gjort å la dem bli liggende, så lurt å bruke dem med en gang. Ja det var i overkant svært det litermålet, merkelig hva som er helt normalt om natten 😀

  2. Det er fint med gavekort 🙂 Også i drømmene 😀 Hun var ganske bestemt venninnen din, på hva hun ville ha 😀 Blogg. No er nede i dag. Ikke liv i noe som helst. Nå er noen blogger oppe og går, men vi får ikke logget inn, så det hjelper lite.. Hele dagen stengt 😛 Ha en fin kveld Kjersti 🙂 Klemmer <3

    1. Ah, tenkte det var noe sånt, har prøvd og komme inn flere ganger. Utrolig kjipt 🙁 Men da er de vel snart oppe igjen, hvis noen er oppe og går igjen tenker jeg. Og gooood fredag til deg, endelig helg 🙂 🙂 Jeg har hatt helg to dager nå, og på jobb i morgen, men det går så fint så 🙂 klemmer<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.