Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 «Til beboer i nummer 103.» | MinMatgaleVerden

«Til beboer i nummer 103.»

God morgen.

En dag jeg gikk i postkassen fant jeg et brev.

En konvolutt helt uten frimerke,
altså levert personlig,
med håndskrevet skrift.

«Til beboer i nr 103»

Jeg ble skikkelig skremt!

For hvem går rundt og skriver håndskrevne brev,
og leverer dem personlig i postkassen?

Det måtte være en av naboene.

Var noen sint på noe vi hadde gjort?
Hvorfor skulle vi ellers få brev av naboene?
Eller var det en invitasjon til en nabofest?
Men «til beboere i 103,» …..merkelig upersonlig.
dsc_0709

Å nei, kunne det være for den dagen da jeg slapp Bonnie og hun begynte å bjeffe etter hjorten eller reven nede i skogen?

Kunne naboene ha våknet,
og nå hadde de skrevet skriftlig klage??

Hvor sint er man egentlig når man skriver skriftlig klage,
og bruker husnummer og beboerne?
Jeg ble nesten litt skjelven der jeg sto.
Dette brevet var skikkelig skummelt!

Jeg rev opp konvolutten,
ut kom en maskinskrevet lapp og en liten lilla pamflett

«Hei, vi var i området ditt, vi er fra Jehovas vitner…»

«Ah…… puh!! Var det bare de som hadde vært der??»

Jeg ble nesten så glad at jeg meldte meg inn på flekken!

Men bare nesten.

Håndskrevet brev i postkassen!

#postkassethriller

7 hendelser på “«Til beboer i nummer 103.»”

  1. Hei -hei min venn. Jeg har vært helt OFF hele uka, pga det JÆVLA kjøret. Helvetes-uka er nå over og det er jaggu meg godt. Når man forventer noe «skummelt», kjeft, som du, så blir det skikkelig lettelse når det BARE er Jehovas 😀 He-he. Klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.