Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Mannen med luktesans for scooter. | MinMatgaleVerden

Mannen med luktesans for scooter.

God morgen.

Her hin dagen parkerte  jeg scooteren «min» foran butikken.
Pakket ned hjelm og hansker og gikk mot inngangen.

Foran inngangen sto en eldre mann og supte på en kopp kaffe.

Han så på meg og sa:

«Ja….så du kjører rundt på den der…» han nikket mot scooteren.
img_20161018_184106

«Eh., ja» svarte jeg, «den bråker jo litt men…»

«Nei, det var ikke det jeg tenkte på, men jeg kan kjenne på lukten at du må fylle olje, og at du burde hatt litt olje i bensinen og. Jeg kjenner på lukten at den ikke har nok olje i bensinen. Det smører motoren det vet du»
«Ååååå….ja…nei…jeg bare kjører jeg»
svarte jeg,
med mitt blondeste smil.

«Men jeg skal fylle olje, jeg har akkurat fylt bensin og skulle kjøpe olje, 
men de hadde ikke riktig type, så jeg skal kjøpe og fylle»

Mannen nikket fornøyd og fortalte han hadde kjørt scooter i hele sin ungdom, og kunne kjenne på lukten om alt var som det skulle.

Jeg har kjøpt olje og fylt på,
men jeg har ikke turt å helle olje i bensinen.

Det må jeg google først,
jeg kan jo ikke bare gjøre ALT eldre menn foran butikken sier til meg!

#skulletattsegut!

8 hendelser på “Mannen med luktesans for scooter.”

  1. Jeg brå-googlet litt jeg også, og det er sånne diskusjonsforum, hvor alle er veldig enig om at det er riktig og viktig å blande i bensinen ja 🙂 Fint med noen tips fra drevne gamle scooter-menn 😀 Ha en fin kveld 🙂 KLemmer <3

    1. Oj, ja kanskje jeg burde….men siden scooteren er ganske ny er det vel egentlig ikke meningen…får se om jeg tør 😀 klemmer<3

  2. Ha ha, tenk å kunne lukte sånt da! Datteren min har scooter og hun fyller olje på en egen tank som blander seg i bensinen selv. Hun bare gjør sånn som hun har blitt fortalt i butikken, for hun kan ikke lukte seg frem til når det trengs 🙂

    1. Haha, nei det kan ikke jeg heller, får være måte på altså 🙂 Jeg gjør akkurat det samme som datteren din 🙂

  3. Hvis det er en 2-taksmotor skal den ha olje i bensinen, men det kan godt være en egen oljetank til det, og da skal du ikke ha olje i bensintanken i tillegg. En 4-taktsmotor bruker kun bensin og har motorolje som skal skiftes, sånn som på f.eks. biler. Alt sånt står i instruksjonsboka, og du har nok gjort det riktig siden scooteren fortsatt går. 🙂

    1. Ja det skal vel være sånn, siden scooteren ikke er så altfor gammel, og jeg bruker 2-takts olje, så da er det vel en totakter jeg har, tror jeg, hehe Alt du kan da! 🙂 Imponert 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.