Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 God og dårlig kutyme på facebook. | MinMatgaleVerden

God og dårlig kutyme på facebook.

God morgen.

På mitt ene innlegg fra julebordet fikk jeg mange liker via facebook fra folk jeg jobber med.
Ikke dem jeg jobber tett sammen med,
de er jeg jo venner med på facebook allerede,
men fra andre på huset som jeg ikke kjenner like godt.

Og da blir jeg jo så glad.
For det betyr så mye at noen leser og faktisk liker det jeg skriver.
cropped-IMG_20160514_194015-1.jpg
Men så kommer ukens dilemma.

For er det nå god kutyme at jeg sender venneforespørsler til disse kollegene mine som jeg ikke kjenner så godt?

Eller er det rett og slett dårlig kutyme å gjøre det,
de har jo ikke bedt om å bli venn med meg,
de likte jo kun en innlegg med bilde fra en fest de deltok på.

Og spør man egentlig sin øverste sjef om å bli venner på facebook?

Hvor er skikk og bruk reglene på facebook,
og hvorfor kan jeg dem ikke?

Og….eh….

Er det mulig å bli så gammel at man snakker om:
kutyme, skikk og bruk på facebook??

#oldiesandgoldies

4 hendelser på “God og dårlig kutyme på facebook.”

  1. Jeg er jo ikke på Facebook, ennå…så jeg vet jo ikke noe om sånt..MEN ..jeg tror likevel jeg ikke ville vært venn på sjefen på Facebook, greit å ha noe utenfor jobben. For da får hun ikke se ALT du legger ut, når du ikke er venn? Jeg ville hatt nettlivet uten sjefen jeg hvertfall 😀 Men moro med litt LIKES da, det vil man jo ha 🙂 I dag er det mandag min venn, hvis du skulle lure…he-he..Og jeg har vanlig uke, med litt FÅ elever til en forandring .. Ha en fin dag <3 klemmer <3

    1. Så deilig med en vanlig uke etter gammelt da! Det gjør nok godt. Tja, synes egentlig at det jeg legger ut skal kunne leses av alle, så det gjør meg ingenting å ha henne som venn:) klemmer<3

  2. jeg er ikke på facebook men hvet att jeg ikke ville hatt alle mine koleger og eller sjef som venn,jobb er jobb og privaten er privaten )) kanskje noen du festet med kan sende deg en invitasjn først isåfall du ville bli venn med noe av dem

    1. Ja det fungerer jo andre veien og. Sjefen min er så grei at det ikke er noe problem å være venn med henne på FB :):)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.