Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Man må bruke hode, selv om man har hodelykt! | MinMatgaleVerden

Man må bruke hode, selv om man har hodelykt!

God morgen.

Mørketiden er over oss,
det er ofte mørkt når jeg går til jobb,
og mørkt når jeg kommer hjem.

Da er det fint med hodelykt!

For Bonnie må på tur,
mørkt eller ikke.
Og kroppen min må på tur,
forbrenne eller ikke.
img_20161128_171143

Jeg var akkurat kommet ned fra den lille fjellturen min,
og passerte da selveste Selvikveien,
før jeg fortsatte ned i skauen,
ned til huset mitt som ligger litt sånn midt i skauen.

Akkurat da jeg hadde passert kom en bil kjørende,
jeg trodde det var Guttene,
stoppet opp og kikket opp på bilen og dens fører.
Det var ikke så lett å se,
og sjåføren ville liksom ikke se på meg og vinke,
kanskje det ikke var Guttene?
Sjåføren myste liksom og så bare rett frem!

«Det var nok ikke Guttene, men så rart han ikke hilste da,
for det var vel naboen oppe i bakken det der» tenkte jeg.

Før jeg kikket andre veien og fikk se en annen nabo stå utenfor huset sitt.
Jeg vinket og veivet foran hodelykten til henne.
Men hun vinket ikke tilbake.
Merkelig.
For hun så da vitterlig den veien hvor jeg sto…..

Jeg gikk videre og begynte tenke.

Den hodelykten er veldig sterk.
Jeg hadde den på max-styrke.
Ikke rart mannen i bil myste og ikke så på meg.
Han måtte jo ha blitt blendet!
Og dessuten så han jo bare et skarpt lys!
Han så jo ikke meg!

Og naboen.
Hun så og bare et lys.
Og muligens blinket lyset litt,
av armene mine som vinket.
Men det kan umulig ha sett ut som en hilsen fra der hun sto.

Man må altså ikke glemme å bruke hode når man har hodelykt.

#mørketid

8 hendelser på “Man må bruke hode, selv om man har hodelykt!”

  1. god morgen.Du har et preng her ja,jeg har ofte blitt blendet av hodelykt og det er slettes ikke behagelig,så skjønner att sjåføren ikke hilste han hadde nok mer enn nok med å få tilbake synet sitt hi hi

  2. Hehe, ja det er håpløst å se den som er bak lyset, selv om en selv ser de andre veldig godt. Junior og jeg gikk nylig nissemarsj, og der hadde alle hodelykter, – jeg kjente ikke igjen en sjel. 😀

  3. Ja man blir nok ganske «usynlig»der bak hodelykta..hehe.. Har hodelykt vi også, men jeg liker best å ikke ha det lyset, men noen steder må man jo bare om en skal se hvor en setter beina i mørket :)) Håper du koser deg i førjulstiden , jeg holder på å baker rundstykker nå..blir godt til kvelds :)) Klem <3

    1. Ja det gjør susen når det er mørkt når en kommer fra jobb og Bonnie venter. Førjulstiden er aller best, og rundstykker til kvelds er alltid en vinner! klem<3

  4. Jeg synes du er tøff som driver ute alene i mørket jeg da 😀 Og når man ikke ser hvem man møter på…SKUUUMELT :-/ Her er det litt full fart om dagen, men nå er det snart helg, og jeg skal får gjort ferdig MYE til jul, på EN dag så klart 😀

    1. Ja, men jeg møter jo stort sett ikke NOEN her, hehe 🙂 Deeeilig det er helg nå, og førjulstiden er travel ja:) <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.