Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Juleklubb og sent i seng! | MinMatgaleVerden

Juleklubb og sent i seng!

God morgen.

Jeg hadde juleklubb i går,
det var skikkelig koselig.

Men leggetiden min ble jo noe overskredet….

Når besøket var gått slukket jeg lys med skrekk i blikket,
NÅ var det sent nå!!

Klokken nærmet seg midnatt med minutter da jeg lå i sengen,
men akkurat da plinget telefonen.

Jeg måtte sjekke,
var det besøket som hadde fått problemer på glatte veier?

Men det var det ikke.
Det var julekalender,
sendt fra mannen til en i klubben.

Hvert år sender de ut hilsener fra familien,
bilder eller videoer,
hver dag hele desember.

Det er skikkelig koselig,
og så har de jo litt av hvert å ta bilder og videoer av og,
de har nemlig 6 barn!

Iallefall.
Pling sa det,
og der kom kalender.

Og jeg tenkte:

«Det er faktisk vanlig å legge seg på denne tiden. Det er bare jeg som legger meg så ukristelig tidlig. Tenk på alt de får utrettet etter jeg har gått og lagt meg. Mulig jeg skal begynne å legge meg så sent jeg og….»

Så det kan altså hende,
at jeg skal omvende meg selv og begynne å legge meg sent jeg og.

Men jeg skal vel vente til i kveld før jeg skriver det i blod liksom…

Jeg fikk alt jeg ønsket meg i pakkeleken.
Til og med blå leppestift!!
img_20161202_054847#sentiseng

6 hendelser på “Juleklubb og sent i seng!”

  1. mye kos og festligheter i livet ditt =) stilig med blå leppestift da hi hi .Ja det er hyggelig å være oppe noen kvelder,men i det lange løp er det slitsomt om en skal tidlig opp på jobb eller andre sysler ) ha en fin dag

    1. Åja. Kan ikke ha flere sånne dager etter hverandre! Det går ikke, og i dag er jeg glad for å ha frihelg 🙂 Takk det samme til deg.

  2. Så hyggelig med juleklubb! Det er greit å være seint oppe en gang iblant, men jeg synes også det er godt å legge seg tidlig. Da er man uthvilt om morgenen, og kan nyte morgenstunden. Ønsker deg en fin fredag!

    1. Åja, aller best å legge seg tidlig. Men så blir det ekstra stas med en «senkveld» innimellom og da 🙂 Takk, god fredag til deg og Hanne Beate 🙂

    1. Ja sant den var kul! 🙂 Når noe er så koselig og gøy, så går det veldig fint. Dagen på jobb gikk og som en drøm, litt trøtt om ettermiddagen og på kvelden, men det får en tåle. 🙂 <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.