Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Spirituell eller bare bedagelig anlagt? | MinMatgaleVerden

Spirituell eller bare bedagelig anlagt?

God morgen.

Hva om jeg går glipp av noe…..

Har du tenkt tanken før?
Mhm….
Vi vil jo helst ha med oss alt.

Men jeg merker jo at jeg med årene er blitt litt mer bedagelig.

Ta  i dag.

Jeg hadde planer om å dra til byen i kveld for å gå på avslutning i Bergen spirituelle forening.

Jeg er ikke medlem der,
men jeg synes sånt er spennende å gå på.
87748879Like spennende som det er å åpne musserende drikk nesten!

Allerede da jeg våknet i dag tidlig meldte tvilen seg,
i form av kraftig vind som rusket i huset,
og regn som pisket  på vinduene.

Med en gang begynte jeg å tenke om.
For burde jeg egentlig dra….
Var det ikke bedre jeg ble hjemme….
Hadde jeg ikke litt jeg skulle gjort før juleklubben her i morgen….

Bedagelig anlagt!
Det kommer med årene tror jeg.

Så får vi se da,
om jeg drar til byen i kveld eller ikke.

Det som er morsomst nå,
er jo at jeg kommer til å tolke hele dagen i hvorvidt jeg skal gå eller ikke.

Alt som skjer kommer jeg til å ta som tegn på om jeg skal gå eller ikke.

Spennende å se om spiritualismen får meg til byen!

#spirituell?

4 hendelser på “Spirituell eller bare bedagelig anlagt?”

  1. Jeg synes du skal dra, jeg, – det hørtes skikkelig spennende ut! 😀
    Gratulerer som vinner av gårsdagens julekalender hos Frodith! 😀 Jeg er med og svarer hver dag, – er jo så gøy å være med. Idag baker jeg kokosmakroner etter oppskrift fra deg: Kokosmakroner lette som snø. Jeg fant også den med sjokolade i, men blir nok den vanlige idag. 🙂 Takk for at du deler oppskrifter med oss!

    1. Så bra! Jeg skal og bake de der kokosmakronene. Husker de var skikkelig gode…. Og yeeeeiii!!! Jeg fikk ikke tid til å lese i dag, og så har jeg vunnet»!!!! Det gode med livet er å dele godene vi finner, og jeg finner og lager masse gode oppskrifter. Så glad for du liker det 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.