Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Bounty-makroner. Kokosmakroner med melkesjokolade! | MinMatgaleVerden

Bounty-makroner. Kokosmakroner med melkesjokolade!

Jeg har lenge tenkt det var på tide å lage kokosmakroner.
Og når jeg kikket på oppskrifter kom jeg på at disse var skikkelig gode.
Så da blir det disse i år!
Vil du prøve??

» Bounty-makrone

3 eggehviter
250 g sukker
175 g kokos
1/2 ts vaniljepulver/sukker/frø fra vaniljestang(ved frø fra stang behøves mindre mengde)
2 gode never smelt, melkesjokolade (dame-never)

Stekes 175-180* i ca 15 minutter

Sett bakebollen i vannbad, ha i eggehvite og sukker,
pisk for hånd til sukkeret smelter og blandingen er varm,
sett tilbake i kjøkkensmaskin, og pisk til en fluffy, stiv marengs.
(eller pisk hele veien i vannbad med håndmikser)

Vend inn kokos, og sjokoladebitene.
Sett med barneskje store topper på bakepapir,
og stek på 175* ca15 minutter.
Avkjøl på rist, oppbevares i boks.

#kokosmakroner #oppskrift #sjokolademakroner #sjokolade #kokos #jul #småkaker

4 hendelser på “Bounty-makroner. Kokosmakroner med melkesjokolade!”

  1. Mmm, disse skal jeg prøve imorgen, – har melkesjokolade i hus, så hakker opp litt av det. Jeg prøvde jo de andre kokosmakronene dine her om dagen, og de ble også gode! Jeg strevde litt med å få fluffy marengs, så skal piske eggehvitene stive før jeg tilsetter sukker. Ellers var det lurt å ha bollen i varmt vann, fordi da løser sukkeret seg opp raskere.

    1. Så bra.:D Min marengs ble ikke sånn kjempefluffy den heller, jeg laget disse i går nemlig, men de ble fine likevel. Jeg brukte og melkesjokolade i biter 🙂 Goooodt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.