Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Bare gamlinger som fremdeles har FM-radio…eller? | MinMatgaleVerden

Bare gamlinger som fremdeles har FM-radio…eller?

God morgen.

Vi var oppe hos min mor hin dagen,
og ene broren min koblet opp DAB+ radioen de fikk til jul,
den vi skal ha på hytta.

De har en DAB+ fra før og,
men så begynte min mor og snakke om dette DAB-systemet,
og hvordan det skulle gå med den lille radioen hun hadde på soverommet.
Den som hun likte å høre radio-sotra på i kveldstimene,
for de spilte sånn fin musikk.

Jeg flirte litt.
Hadde hun virkelig en sånn gammel radio fremdeles.

«Ja den blir jo ikke mye lyd av utover sommeren» tenkte jeg

«Det er vel typisk at mange eldre folk kommer til å slite når FM-nettet ryker»
tenkte jeg ungdommelig og eplekjekt.

«Hehe, gamlinger altså»

Når jeg kom hjem den dagen og skulle legge meg kom jeg til å kikke på nattbordet og vekkerklokken min.

Klokkeradioen.

Radioen, med antennen hengende……FM-antennen…

Men i alle dager!
Den var jo ikke SÅ gammel…..
Kjersti Jørgensen Sandnes sitt bilde.

JEG er da ikke SÅ gammel…..
Eller??

Den klokkeradioen blir jo ikke mye lyd av til sommeren……

#gamlinger

2 hendelser på “Bare gamlinger som fremdeles har FM-radio…eller?”

  1. Jeg har ikke radio jeg.. sånn er jeg ferdig med for LEEENGE siden… Ikke cd-spiller, ikke noe musikk-greier overhode… Jeg har laptop, nettbrett og mobil…og det holder lenge 🙂 Slipper å bekymre meg om FM eller DB eller SM elle LOL eller NOE 😀 he-he… Men du…. Det er ikke bilder som funker i dag heller 🙁 Så dumt, det har skjedd noe eller? Funket jo med bildene før..? Klemmer og fin kveld <3

  2. svigermor er føre var og har selv kjøpt seg dab radio )det har min mann også,litt verre da med bilradioen.
    Nå sa dei på tv i dag att en kan koble til en adapter på noen av dei gamle radioene,så en skulle sjekke opp om det gikk før en evnt kjøpte seg ny radio,det blir nok noen aha opplevelser i løpet av året no ja

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.