Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Årets fotobok……eller? | MinMatgaleVerden

Årets fotobok……eller?

God morgen.

Det kom en reklame på tv i går,
en reklame for fotobok.

«Vi lager en fotobok hvert år, der samler vi alle minnene fra året som gikk, og så kan vi kose oss med dem i årene fremover….»

Jeg ble sittende lamslått i sofaen.

Fotoboken!

Hva skjedde med årets fotobok?

Hvert år,
de siste…tja…..4-5 årene,
har jeg laget fotobok til jul.

I år glemte jeg det.
Og nå er det i og for seg ikke spesielt merkelig å IKKE lage fotobok.

Men det ER rart å overhode ikke tenke på å lage noe som man har laget hvert år de siste 4-5 årene.

At man ikke kom på det en eneste gang i julestria.

Jeg vaste jo bare rundt og lekte juleevangeliet liksom….

Og jeg tenkte jo på julekort,
at jeg ikke skulle lage det,
men fotobok tenkte jeg altså ikke på før 3 januar av en reklame på tv.

Så hvorfor kunne de ikke reklamert litt FØR jul,
for sånne som meg behøver tydeligvis å få det midt i ansiktet om det skal bli noe av.

#fotobok

4 hendelser på “Årets fotobok……eller?”

  1. litt av et sammentreff,ja for jeg satt og tenkte på fotobok før jeg åpnet labtoppen ) reklamen har jeg ikke sett på tv men jeg lager en fotobok i ny og ne hi hi ,du får lage en no da hvet du så kan dere hygge dere med den før våren dukker opp igjen

    1. Nei så artig, at du tenkte på det samme. Ja, får ta meg sammen og lage en. Det som er greit før jul er at da MÅ jeg lage den for å få den ferdig til jul, jeg pakker den inn og gir den til oss selv.Men jeg må da klare det uten det presset og 🙂

    1. Hei. Så kjekt du likte podkasten, og rart med bildene fremdeles da…finner ikke ut av det jeg, annet enn at noen av de nyeste bildene rett og slett bare ikke vil. Men de kommer frem på facebook i reklamen for innlegget. Ja, jeg har hatt fotobok ganske mange år nå, laget og en hver til guttene når de konfirmerte seg. Veldig kjekt å ha å se i. God tur på landet, så gøy med en ekstra julefeiring 🙂 klemmer<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.