Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Fellingstillatelse på orm og olme værer!! | MinMatgaleVerden

Fellingstillatelse på orm og olme værer!!

God morgen.

Jeg hørte på radioen,
at de demonstrerte utenfor stortinget i Oslo i går.

Demonstrerte for at folk skal føle seg trygg.
For at mennesker skal kunne ferdes i skauen uten å være redd.

For ulv!

HVA!!! Tenkte jeg!
Ulv??

Hva da med ORMEN!!!
Hvem går i demonstrasjonstog for å få drept den??
Det er ikke en gang SNAKK om å «jakte orm»
Enda jeg er livredd å gå i skauen så snart telen forlater jorden.
Enda jeg går med FRYKT bankende i kroppen hver dag når jeg og Bonnie går tur på fjellet!

Burde man ikke da opprette fellingstillatelse på orm?
For ikke snakke om å utdanne orme-jegere!

Sånn at jeg skal kunne gå uten FRYKT i skauen hver dag??
Kjersti Jørgensen Sandnes sitt bilde.

Og hva da med de gedigne værene som noen bønder setter fra seg midt i stien der jeg skal gå?

Burde det ikke vært fellingstillatelse på dem og??

Denne her skremt faktisk livet av meg!
Det var såvidt vi turde gå forbi,
når dette olme vesenet kom sint mot oss med store horn.

Jeg skal love deg det var frykt med i bilde da vi møtte denne,
frykt både i meg og Bonnie.

Men hvem demonstrerer for å få fellingstillatelse for olme værer??

Ulv liksom!
Pøh!
Det er da ingenting mot det jeg må slite med i fjellet her!

#ulvefrykt

6 hendelser på “Fellingstillatelse på orm og olme værer!!”

  1. det er nok mange dyr en kan bli redde for ,men ulv på tunet bør en få ta,den er tross alt en kjøtteter .
    Ellers er jeg glad vi hverken har olme værer,orm eller ulv her inne hos oss hi hi

    1. Det var altså der jeg skulle bodd! 🙂 Joda, enig med deg der, bare satt det litt på spissen for «stakkars meg» jeg 🙂

  2. Har du fått mye sinte reaksjoner på dette innlegget? Synes å huske du ble HERSET litt med etter et saue-innlegg før en gang, gjorde du ikke? 😀

    1. Nei vet du, det kom ingen reaksjoner på dette, trodde og noen skulle bli sinte. Litt kjedelig egentlig, for statistisk sett var dette et dårlig innlegg, enda jeg selv mente det var dagsaktuelt og bra 🙂

  3. Ha ha, ja du må gjerne få i gang en aksjon mot orm! Der støtter jeg deg, og olme værer burde være i bånd eller i det minste langt borte fra der hvor menneskene går. Kanskje du må låne deg en stor og skummel vakthund som kan skremme bort både orm og værer når du og Bonnie skal på tur 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.