Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Åsane. Bydelen Gud glemte! | MinMatgaleVerden

Åsane. Bydelen Gud glemte!

God morgen.

Ikke en gang DET fikk vi!
Åsane!
Bydelen Gud glemte!

Ronny Spaan har skrevet boka «Kjøpesenterland»
Og delt ut terningkast til tettsteder og til deres «kjøpesenterløsninger»

«Ah, endelig!» tenkte jeg, «Endelig skal Åsane komme frem i lyset»

For er det noe vi har her i Åsane,
så er det vel kjøpesentre og dårlige løsninger!!

Sandvika, Ørsta, Ålesund og Gran fikk terningkast 1.

Dårligste løsningen.
Sandvika var trukket frem som «verstingen»

Og jeg stusset…..Hvor var Åsane??

Åsane skulle da vitterlig kommet på topp over dårlige sentrumløsninger,
vi med alle våre kjøpesentre og gedigne veikryss!

Jeg måtte inn og sjekke listen,
Bergen fikk terningkast 5….men hvor var Åsane??

Åsane var ikke nevnt.

Og så skjønte jeg tegningen,
Åsane er ikke et tettsted, det har ikke bystatus.

Så selv om vi er 30.000 flere innbyggere enn Ålesund,
er vi fortsatt bare en bydel,
og blir liggende under Bergen.

Da kommer vi ikke med i den boken da.

Nå når vi ENDELIG hadde sjansen!

Nå når Åsane ENDELIG skulle komme opp og frem i lyset,
som det stedet med DÅRLIGSTE sentrumløsning.

Men nei!

Ikke en gang status som dårligste sentrumløsning får vi!

I en sang jeg har skrevet står det:

«Hva så med Åsane, hva er vår identitet?»

Vel,
vi fikk ingen identitet denne gangen heller!

#åsane #bydelengudglemte

6 hendelser på “Åsane. Bydelen Gud glemte!”

  1. Så ergerlig da, – du får høre om det er mulig om Åsane kan bli et tettsted, hihi. 😉 Jeg har vært på kjøpesenterene både i Sandvika og Gran, og jeg synes de ikke er så ille, jeg. Det i Sandvika er kjempestort så man nesten går seg bort da. I Gran er det to små ved siden av hverandre. Gran kommune er forøvrig på Hadeland og arrangerer ski-NM på Lygna til helga (hvis du så på Dødens tjern på TVNorge igår, så ble det spilt inn oppi der).

    1. Å, så gøy, jeg lurte nemlig på hvor Gran var. Og nå vet jeg det! Ja, jeg får sende inn søknad på tettsted 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.