Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Gubben, kjøleskapet og jeg. «Karma is a bitch!» | MinMatgaleVerden

Gubben, kjøleskapet og jeg. «Karma is a bitch!»

God morgen.

Kjøleskapet vårt er ganske nytt,
og ganske fint.

Et kjøleskap av største sorten,
jeg har tross alt mye som skal avkjøles!

Nederst er pedalen som løsner vakumet,
og som skal brukes før man åpner det.

Gubben behøver ikke pedal!
Gubben har tross alt trent vekter i mange herrens år!
Gubben er sterk!
Gubben RØSKER opp kjøleskapet, SÅ sterk er HAN nemlig!

Her hin dagen ville ikke kjøleskapet lukke seg skikkelig.
Det gikk igjen,
men bare dersom man skubbet døren hardt inntil.

«Nå har kjøleskapet fått nok» tenkte jeg

«Nå har Gubben røsket så mye i det at «sugeeffekten» er ødelagt!»

Jeg konfronterte Gubben, og la forsiktig frem teorien om at hans «kjøleskaprøsk» hadde ødelagt døren.

Han la seg flat og sa at han virkelig prøvde å la vær med røskingen.

Jeg smalnet øynene og trodde ikke helt på ham.
Kjøleskapet var TROSS ALT ødelagt nå.

«Ehrm, men, er du sikker på at det ikke er noe som står i veien inni kjøleskapet da» spurte han forsiktig.

Jeg fnyste nærmest der jeg sto på kjøkkenet!
Hah!
Som om!
Nå skulle han prøve å fraskrive seg ansvar nå!

«Nei, det tror jeg ikke» sa jeg og åpnet kjøleskapet.

Jeg så den ene melkekartongen lå litt langt fremme,
og skubbet den inn, og så var det den skålen som sto litt langt ute,
jeg skubbet også denne inn, men det var da ikke det som gjorde det vel?

Jeg lukket døren forsiktig,
og kjøleskapet «sugde» den til seg!

«Pokker og!»
Enda så glad jeg ble for at kjøleskapet ikke var i uorden,
kjente jeg nederlaget svi!
For det var JEG som hadde plassert den melken og den skålen…..

Bare å stupe i det!

«Ja, det var det som gjorde det. Men jeg tror ikke det er så lurt med den røskingen heller da!»
Jeg unngikk å se på Gubben.
Men syntes å høre noen halvkvalte hikst av latter borte i fra sofaen!
Hrmpfh!!

#karmaisabitch

 

4 hendelser på “Gubben, kjøleskapet og jeg. «Karma is a bitch!»”

  1. ja kjøleskap må være i orden og med en pedal er det reine luksus,det hadde det gamle vårt også.
    Vår BLE desverre ødelagt og vi måtte kjøpe ny,det var ingen med pedal på ( og uansett govilj så må både mannen og jeg røske for å få opp døra,og skulle vi trenge no rett etter att den har falt igjen,ja da er det nermest umulig å få den opp igjen,jeg savner pedalen på det gamle,så et lurt tips,ta vare på det gamle i mange år til )

  2. Veldig kjedelig å ikke få RETT litt innimellom, og kunne hovere litt med det 😀 Kjipt å måtte bite i seg og attpåtil mumle en liten unnskyldning nærmest.. 😀 Jeg kommer i innboksen på andre bloggen.. klemmer 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.