Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 «Karma`s a bitch!» Kan man ikke si på facebook! | MinMatgaleVerden

«Karma`s a bitch!» Kan man ikke si på facebook!

God morgen.

Innimellom legger jeg ut innleggene mine som betalte annonser på facebook.
Men i dag,
da jeg skulle fremme innlegget om hvordan jeg fikk kjenne Karma på kroppen, og hvor irriterende det er når JEG tar feil,
og aller mest,
hvor irriterende det er når GUBBEN har rett!!!

Innlegget kan du lese HER.

Men annonsen ble ikke godkjent!

Grunnen var, sitat:

Annonsen din ble ikke godkjent fordi den ikke følger retningslinjene våre for annonsering, som gjelder for annonsens innhold, publikum og destinasjon. Vi tillater ikke annonser som inneholder banning, som refererer til personlige egenskaper (for eksempel rase, etnisitet, alder, seksuell legning eller navn), eller som trakasserer seerne.

For «bitch» er et banneord.
Burde jo skjønt det når både Snoop Doog og Eminem har hatt sanger som: «Bitch please», og «Bitch please II». (oppfinnsomt)
(Bitch??)

Nå ble ikke innlegget stoppet før jeg skulle legge det ut som annonse.
Det hadde jo allerede ligget ute på fb en dag.

Og så kan man jo lure på om DETTE innlegget også blir nektet,
nå når både bitch og facebook står sammen i overskriften.
Jeg kan i hvert fall bare glemme å annonsere!

Vel,
jeg prøver nå bare å følge med i tiden,
å være litt ungdommelig,
slenge rundt meg med «karma`s a bitch».
Som jeg egentlig ikke tenkte på som banning.

Og så lærte jeg som vanlig noe nytt!
For når jeg søkte på «Karma is a bitch»
fikk jeg til svar:

Mente du: Karma`s a bitch??

Eh…..ja! Tenkte jeg, er det SÅNN det skal skrives??

Så i dette innlegget har jeg faktisk klart å skrive det på riktig måte!
NÅ må jeg da få et par alderspoeng i minus??
33??
Eller??

#bitch

2 hendelser på “«Karma`s a bitch!» Kan man ikke si på facebook!”

  1. Nei, jeg er jammen glad jeg holder meg unna Facebook så langt, for da kan jeg vel slenge rundt meg med sånne gloser? Eller,jeg har jo ikke annonser og sånt…Eller er det noe jeg ikke skjønner nå? 😀 Du er hvertfall ungdommelig og ikke mer enn 33. Du er så ung at du sikkert kan lære meg Facebook, når vi treffes 😀 Ha-ha

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.