Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Bæsjer du på offentlig toalett?? | MinMatgaleVerden

Bæsjer du på offentlig toalett??

God morgen.

Jeg hørte podkast her hin dagen,
som jeg så ofte gjør,
min «visdom» kommer mye fra podkast for tiden…

De snakket om genseren Sophie Elise hadde på Costume awards,
mensen-genseren.
Det var vel et statement for å gjøre mensen dagligdags,
til noe som ikke er pinlig å snakke om.

Og der er jeg «innafor»!
Helt med i tiden altså.
For på sist klubb jeg var satt vi og brølte av latter til gamle mensen-historier fra garderoben på skolen!

Men så fortsatte de over i andre ting man ikke snakker om.
Bæsj.

Det var tre unge mennesker som diskuterte,
i 20-årene. (Å-kjendis)
Og det gikk litt som det her:

«Men da burde vi jo hatt gensere med bæsj på da,
for å gjøre det like dagligdags som mensen»
«Ja hvorfor ikke, vet du at det er mange som ikke bæsjer andre steder enn hjemme hos seg selv?? Er det mulig liksom! Må man så må man!»
«Ja, jeg kjenner jenter som må slå på vasken før de går på do! For at ingen skal høre lyder som kan komme! Hva er det de tror du skal gjøre der inne liksom!!»

Jeg rødmet der jeg gikk langs veien og hørte på podkasten.

JEG bæsjer bare hjemme hos meg selv!
Og JEG har skrudd på vasken ved tilfeller, for at ingen skal høre om det skulle komme en liten fjert mens jeg tisset….

Når jeg hørte de unge menneskene snakke om det,
hørte jeg jo hvor dumt det var….

Det er jo helt naturlig, og noe alle gjør.

Men…eh….likevel…..

#bæsj

Pssst! Sjekk ut MIN podkast på iTunes

13 hendelser på “Bæsjer du på offentlig toalett??”

 1. Kjenner meg igjen…Jeg setter ikke på vannet om jeg må tisse, men jeg liker ikke å bærsje på et offentlig toalett, med «båser» der det er åpent både ved gulvet og taket, slik at det meste kan høres (Og luktes)! 😛

 2. Hehe, jeg gjør det jeg må uansett. Fordelen med et offentlig toalett er jeg ikke kjenner de som er der, og mest sannsynlig ikke kommer til å se de igjen. Da et det verre på jobben, – når man går ut av døra er det greit at ingen står utenfor i kø om det lukter noe der inne, hihi.

  1. Åååå, du er morderne og flink du! Det er jo sånn det EGENTLIG skal være 😀 Ser den på jobb ja, hadde fått panikk jeg da, hehe

   1. Haha. 😀 Det kunne blitt en fin krimnovelle da. «Hun tok livet av de andre på toalettet i frykt for at de skulle avsløre at hun bæsjet på do»
    Det er fort gjort å skrive feil, – jeg skulle ha skrevet «er AT jeg ikke kjenner…» Ikke det at jeg er så moderne heller da, hihi. Ønsker deg en super morsdag! 😀

 3. Hvis jeg MÅ så gjør jeg det 😀 Men jeg setter meg ikke TIL , for å kose meg liksom 😀 Hi-hi.. Men har ikke noen sånn fobi nei 😀

 4. Du er nå litt rar du -gå på do offentlig er ikkje greit,men genser med mensen på er? nei…

  det er vel en grunn vi har krøpet ut av hulen tenker eg -der foregikk jo ALT i samme rom-do sovings -matlagings- barnelaging og oppholdsrom…

  Har null problemer med å gå på do når eg skal , eg holder da ikkje ting inne av forlegenhet for andre? men eg valser ikkje rundt med kvit bukse der man kan se bind igjennom, eller korte skjørt med tampongtråden ute -dette fordi det er ulike ting. Å gå på do skjer i en KORT periode….mensen har man fra 3,4 dager til 2 uker HELE TIDEN. Eg syns det er så morsom å se at vi er så *moderne* åpen og frilyndte og ikkje minst naturlige og skal snakke om valker of fett og strekkemerker og hele pakken…men fake vipper, farger håret, leppestift, selftan,botox mm det gjør vi…som ikkje er LITT naturlig….og det er helt greit likssom…

  Hva om vi kaller en spade for en spade og sier at våre grenser er ulike og at det er helt ok. At man fint kan vedlikeholde tempelet -kroppen på ulike måter og at ALT er ok -ALLE er god nok som de er. OG at man kan både være moderne og ta hensyn til andre 🙂

  ha en magisk dag <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.