Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Husker du lukten?? | MinMatgaleVerden

Husker du lukten??

God morgen.

Jeg kan huske lukten av plastflaske med saft.

Smaken av saft fra flaske som blandet seg med hjemmebakt brød,
raust med smør og brunost.

Det var matpakken min på barneskolen.
Og saft på plastflaske fikk en egen smak,
siden toppen av flasken fikk en egen lukt.
Jeg kan og huske lukten i garderoben på barneskolen.
Det luktet ikke vondt,
men det var en spesiell lukt der inne.
Jeg kan huske vi sto utenfor inngangen,
fint på geledd.
Eller,
noen sto fint,
andre knuffet og tullet i køen.
Jeg husker jeg var fornøyd med plasseringen,
vi hadde faste plasser i begynnelsen.
En av de «kule» fotballgutta sto ved siden av meg.
Vi var etter hverandre i alfabetet.
En gang tråkket jeg over når vi hoppet strikk.
Jeg besvimte så klart,
jeg besvimer jo for alt.
Det var ganske dramatisk,
og foten ble forstuet.
Da fikk jeg være hjemme noen dager,
sammen med min mor.
Det var koselig.
Meg, min mor og min mormor,
når jeg ble litt eldre…
Gode minner

#nostalgipåensøndag

 

2 hendelser på “Husker du lukten??”

  1. Så lik du er din mor egentlig 🙂 Og tipper du feirer din mor i dag 🙂 Jeg feiret min i går 🙂 Nå er det middag snart her, og jeg har vært bare inne og slappet av etter en minitur til Akerselva 🙂 God klem <3

    1. Ja, vi er ganske like. Nei, morsdagen har vi i grunnen aldri feiret, ikke farsdag heller. Hverken jeg eller min mor. Og siden jeg har vært på jobb ble det bare en liten telefon. Men var der i går, så da så. Deilig søndag det da <3 klemmer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.