Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Til streik med restylane i leppene. | MinMatgaleVerden

Til streik med restylane i leppene.

God morgen.

I fjor på denne dag var jeg 45 år og gravid.

I år sitter jeg på en hytte på fjellet.

Jeg er ikke gravid, men vurderer sterkt litt restylane i leppene.

I går kom det ikke ut et eneste innlegg på bloggen.  Den var i streik. Jeg streiket i protest mot at alt for få mennesker leser bloggen min!

Løsningen må være restylane i leppene.

For de som har mye jus i leppene,  har også mange lesere.

Man kan se en forbindelse mellom store lepper og høye lesertall.

Nå kan man også se likheter mellom store lesertall og silikon i rumpeballene.

Akkurat det behøver ikke jeg, rumpen  min er stor nok som den er.

Men leppene må nok til pers skal det bli noe fart på bloggen her.

Vel, i går streiket jeg altså med stil.

IMG_20170331_203817_710

Og du skal ikke se bort i fra at det blir litt mer bobler i dag.

Og muligens en artig story på instagram.

Min matgale verden.

I dag er nemlig dagen man kan legge ut alt, om det er sant eller ikke….

#1april

7 hendelser på “Til streik med restylane i leppene.”

 1. det hadde vært lettere å besøke bloggen din om du var i samme bloggblokka )) men jeg prøver iallefall å titte innom i ny og ne ))
  jeg har heldigvis ikke blitt lurt i dag hi hi ,her har vi startet opp hagesesongen og vært ute og klippet busker og hekk ))

  1. Ja den skjønner jeg. Meeeen, jeg liker veldig godt den reklame-frie bloggen min her 🙂 Så deilig at hagesesongen er igang igjen. Våren altså!

 2. Ja, jeg er inne på streiketankene om dagen jeg også…Men jeg har ennå ikke gjort 😀 Koser deg på hytta ja 🙂 Der skulle jeg vært nå, sammen med deg. Jeg trenger hytte, skravling og gode venninner nå. Men det er mest jobb og andre greier som du vet. Jeg gleder meg til du kommer, og til å kanskje jeg må gå til frisør, og kjøpe nye klær 🙂
  Vi må spise middag på fredagen og kose oss.Kanskje noe teater til og med, men det spørs om vi trenger mest tid til å skravle. Jeg har ikke lurt noen i dag . Kom tilbake til blogg-blokka Kjersti, jeg ser jo med EN gang om det lyser hos deg da, og da er jeg på pletten vet du 🙂 God klem til verdens beste Kjersti 🙂

  1. Heei. Ååå, jeg gleder meg sånn til den fredagen jeg og! Det var noen teaterbilletter jeg kunne kjøpt i forbindelse med seminaret, men jeg tenkte og litt på at vi trengte tiden på å spise middag og bare skravle. Veldig koselig å være på hytte, ble en behagelig helg uten mye sosiale medier og helt uten tv. Deilig! klemmer<3

 3. Åh, du må ikke streike! Jeg er innom deg nesten hver dag, men det er ikke alltid jeg kommenterer. 🙂 Jeg bor jo ikke noen bloggblokk, så for meg blir det det samme om du er på blogg.no eller ei, – jeg kommer innom uansett. 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.