Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Sommerkroppen 2017 var NESTEN i min hule hånd! | MinMatgaleVerden

Sommerkroppen 2017 var NESTEN i min hule hånd!

God morgen.

Det har vært en travel uke,
med aktiviteter hver kveld.

Siden jeg jobbet i helgen,
og også på søndagen dro rett fra jobb på årsmøte,
føles det som jeg inni sentrifugen nå.

Men så ble jeg plutselig glad!

Jeg hadde jo ikke sittet hjemme i sofaen og stappet i meg godsaker,
hverken mandag, tirsdag eller onsdag!

Jeg måtte jo være på vei ned i vekt vel?

Kunne dette være veien til sommerkroppen 2017?

Og ikke minst,
kunne dette være genialt før jeg sto på scenen i min trange kjole?

Nå har jeg vitterlig på meg skikkelig god hold-in truse i den sangen,
men altså,
alt vises veldig godt når du står på en scene med lyskastere midt i mot….

Og siden jeg også i dag skal noe på kveldstid,
er jeg da virkelig på vei mot noen gram mindre rundt midjen vel!

Jeg var skikkelig glad og følte meg skikkelig tynn en liten stund.

Helt til jeg kom på hva jeg skulle på i dag.

Jeg skal på klubb.

Klubb er fantastisk gøy!

Men klubb er OVERHODE ikke slankende!

Klubb er en fetekveld over alle fetekvelder!

Man sitter der, og prater, med godsaker på bordet.

Og de godsakene finner veien inn i munnen og ned i magen nesten uten at en merker det, for en er så opptatt av å prate…..

Klubb er egentlig skikkelig skummelt!

Så de gram jeg har spart inn disse dagene,
de finner nok veien tilbake i kveld.

Farvel sommerkroppen 2017,
og farvel sylfide på scenen!
Og….drit og dra!
Jeg skal på klubb og «kose ræven av meg»

#sommerkroppen2017

 

8 hendelser på “Sommerkroppen 2017 var NESTEN i min hule hånd!”

  1. god moegen.Nei sommerkroppen kommer desverre ikke så fort,men jeg synes att både du og jeg er flotte som vi er,ikke er vi 20 år lengre heller så det så,da synes eg du skal kose deg i kveld med god samvittighet ))

  2. Hehe, ja vi får gjøre som Frodith, og satse på sommerkroppen 2018. 😉 Foreløpig er den så langt fram at det går an å få til, ihvertfall må man ha tro på det, hehe. Her er også statusen på kroppen lik den i 2016, – altså null forbedring. 😀

    1. Jeepp, vi kjører sommerkroppen 2018. Og samme her, ganske likt som i 2016, men da har vi jo ikke blitt verre i hvert fall 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.