Jeg er så feit!! (Og litt om fru Selle i selle-svingen)

Og det er ikke tull en gang!
Jeg kom kjørende hjem på scooteren nå nettopp,
og det var bare såvidt jeg kom meg igjennom den skarpe «Selle-svingen»
uten at scooteren sklei av veibanen.

Så feit var jeg nemlig!

Selle-svingen ja.
Her bodde Herr og Fru Selle.
Herr Selle var postmann,
en tynn og koselig kar,
husker han ikke så godt,
han var liksom litt av den gjennomsiktige sorten.
Og det kom nok av hans frue.
For FRU Selle var ikke gjennomsiktig.
Hun var en koselig dame, tror jeg,
en av de gamle damene av den fyldige sorten som alltid gikk i kjole.
Og så spilte hun piano.
Det var alltid Fru Selle som spillte piano når vi var i bedehuset på søndagsskole.
Tenk i bedehuset på søndagsskole!
Og det var noe ekstra når fru Selle spilte piano.
Hun spilte nemlig alltid så «hardt!»
Det var som hun la hele vekten sin ned i det pianoet,
vi ble nesten blåst ut av hele bedehuset!
Nok om Fru Selle,
mer om feite meg.

Jeg har kokt pinnekjøtt til 50 mennesker i dag.
Og de var så fornøyde og glade.

Så det er verdt det.
Selv om jeg nå er skikkelig feit.
På utsiden….

For å løfte en form ut av ovnen med pinnekjøtt-fett er ikke så enkelt,
når den er smekk full.
Ned på trillebordet, med bølger i fettet,
så skvett, skvett, skvett , skvett frem og tilbake skvettet det fett,
ned på golvet, nedover trillebordet, under skoene mine.

Jeg har vasket og skrubbet på fettete gulv, fettete trillebord, fettete panner og fettete fat. Det kjennes ut som hele jeg er fett.

Og når jeg kjørte hjem,
rundt «Selle-svingen» sakket jeg ned på farten.

Jeg var nemlig bekymret for å skli.

Det kjentes ut som om jeg hadde pinnekjøtt-fett på scooter-dekkene og.

Så i dag er jeg feit!

Så inn i granskauen feit!

Men når jeg så pasientene som må tilbringe påsken nede hos oss bli så glade for å få pinnekjøtt til middag.
Så var det så absolutt verdt det!

#feit

Please follow and like us:

4 hendelser på “Jeg er så feit!! (Og litt om fru Selle i selle-svingen)”

  1. Uff, ja pinnekjøttfett er ikke lett å bli kvitt, – det stivner jo helt når det blir kaldt. Det må være skikkelig varmt når det serveres om det ikke skal størkne på tallerkenen… Zalo og salmiakk er vel tingen. Ha en fortsatt fin påskeaften!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.