Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Outfit. | MinMatgaleVerden

Outfit.

Jeg var på shopping i Oslo.
Og endelig har jeg fått sennepsgul bukse.

Den er utrolig behagelig å gå med,
sitter som støpt, stretch,
veldig støpt (har nok noe med wienerbrød å gjøre)
Og det beste var at jeg fant den på salg til 98,-
(Stolen på hotellrommet var og fin, men nå var det altså buksen jeg snakket om :))

#outfit

Elsker den!

1 hendelser på “Outfit.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.