Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Gule utfordringer. | MinMatgaleVerden

Gule utfordringer.

Det er vår, det er mai og her skinner solen,
okei,
akkurat nå skyet det over,
men den har vært her i dag altså!

Dagens utfordring er gul,
og siden gul er en av mine favorittfarger går jeg i arkivet.

Og gir deg gule bilder fra 2014

Elsker den gule buksedrakten som jeg kjøpte her i Danmark
Og en liten gul påske-åpenbaring kjøpt i London.

Hos Frodith får du flere gule utfordringer

#Utfordring

10 hendelser på “Gule utfordringer.”

  1. Hanne Beate

    Fine og artige bilder! Gul er en flott og glad farge, og var yndlingsfargen min som barn. Nå har jeg ikke så mye gult, men jeg skal se etter det neste gang jeg kommer innom en klesbutikk. 😀

  2. Hi-hi, du min venn, påskekyllingen <3 😀 Ja, jeg skulle gjerne hatt noe FIIIINT gult jeg også, jeg elsket gulfargen som barn 🙂 Og finner jeg rette gulfargen og fine formen så kjøper jeg nå også 🙂 Klemmer <3

  3. Så herlig. Gult er kult, men likevel den fargen som manglet i mitt skap. Den gule kyllingen er jo bare helt herlig, og buksedrakten får du finne frem igjen nå som vi har fått sommeren på besøk 🙂

    1. Ja er det ikke deilig. Men sommeren er ikke på besøk, jeg tror den har flyttet inn for godt en stund, hehe, evig optimist:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.