Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 17 mai kake | MinMatgaleVerden

17 mai kake

En kake til 17 mai.
Rødt, hvitt og blått.

Og jeg skal ikke lyve,
det måtte virkelig mye fargepulver for å få den lyserosa ripsisen i nærheten av rød.
Og da skal man passe seg for å bruke farge som setter smak.
Jeg brukte både wilton gelefarge og rødt pulver fra asiatisk butikk.
Et av disse ga en svak saltsmak til ripsisen.
Helt grei, Gubben merket ikke noe særlig,
men jeg kunne kjenne det.
Så jeg vil nok lage den rosa neste gang,
for da er nemlig smaken fortreffelig!

Dobbel ripsiskake. Fantastisk!

Oppskriften er min egen,
og du finner den her

#17mai #kake #iskake #oppskrift

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.