Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Vonde bein og heldigvis nok mat! | MinMatgaleVerden

Vonde bein og heldigvis nok mat!

Jeg har så vondt i bena jeg nå.

For selv om støvlettene som går til Selvik-bunaden min er gode å gå med,
så er de ikke gode å lage i stand 17-mai frokost fra 7,30, til å avslutte med å gå i tog, og gå langt tilbake for å hente scooteren med.

Da får man vondt i bena da!
Men,
selv om jeg ikke trodde jeg kunne gå mer på flere dager.

Så ble det noe helt annet å ta på joggesko.
Jeg gikk tur med Bonnie og bena virket helt fint de.

Av og til gjelder det bare å gå og stå i det.
Jeg har hatt mine foreldre, Guttene og Gubben med på frokost i dag.
Jeg og min venninne (ungdomslagsvenninne, ungdomsvenninne, barndomsvenninne, teatervenninne, klubbvenninne…..) Har vært førstereis duskedamer i dag.

Jeg har sammen med andre laget i stand en herlig 17 mai frokost.
(Og heldigvis hadde hun andre i styret litt større vyer enn meg, som hadde handlet inn knapt med mat. Heldigvis oppgraderte hun frokosten betraktelig, og det var bra, for her hadde jeg gått på en kraftig smell altså. Min bror og jeg hadde kjøpt inn aaaaaaltfor lite mat! Men nå hadde vi rikelig. Heldigvis! Folk spiser mer enn jeg tror altså!)

Stolt av fanen vår.
En ny tradisjon, en ny opplevelse.

Er det ikke herlig at livet aldri slutter å overraske!

#17mai

8 hendelser på “Vonde bein og heldigvis nok mat!”

  1. Oj, gikk der i 7 timer! Det må ha vært en flott tur i dette været. Men skjønner du er sliten i bena du og nå da 🙂

 1. Ja tenk, det er 40 år siden Stig Espedal malte fanen (han har og laga sola over kjøkkentaket) Vi damene sydde fanen og var veldig kry når den var ferdig.
  Så kjekt at de laga til frokost i dag, det kan bli en fin tradisjon.
  No må du kvile føttene dine Kjersti ? En stor klem til deg i dag ??

  1. Takk Turid. Du var savnet i dag. Og takk for du delte din fane-kunnskap. Dette visste jeg ikke. Det er en flott fane vi har! Enda bedre når den er laget med kjærlighet av folk i laget! Og en god klem tilbake til deg.

 2. Så bra du har hatt en fin dag, og at det ble nok mat uansett 🙂 Du har fin rød kåpe da 🙂 Nå er jeg klar for natta snart her 🙂 I morgen er det 18. mai og jobb igjen 🙂 God klem <3

  1. Ja en kåpen er rød ja. Min mor sin gamle 🙂 Nå har jeg sovet maaaaassssse, og er klar for jobb. klemmer<3

 3. Jeg har ikke gått noe i dag jeg bare kost meg hjemme :)) Koselige bilder her..og du var veldig fin syns jeg :)) Godt det ble nok mat da… hehe.. Nattaklem <3

  1. Tusen takk, ja, alltid skummelt om det hadde blitt for lite mat. 😀 godmorgenklem <3 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.