Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Hvorfor er det sånn? | MinMatgaleVerden

Hvorfor er det sånn?

At når jeg kommer fra jobb og bare har en liten time før det er teater-øving, så er Bonnie sånn:
Rundt meg på alle kanter prøver hun å stirre meg i senk.

«Skal vi ut og gå no??»

Gubben prøver å fortelle henne at de HAR vært på tur,
men hjelper det? Nei.

Kunne hun ikke vært som hun var i går da:
Litt mer sånn som jeg er nå….

#usynkronisert

4 hendelser på “Hvorfor er det sånn?”

  1. Hehe.. søt da 🙂 Kos deg med teater- øving..blir nok gøy tenker jeg…har jo sett dere på bilder og filmsnutter :)) Klem <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.