Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Var den rødvinen virkelig så god, eller var det boblene som snakket? | MinMatgaleVerden

Var den rødvinen virkelig så god, eller var det boblene som snakket?

Nå lurer jeg bare på en ting!

VAR den rødvinen jeg fikk smake i går virkelig så HINSIDES god som jeg husker, eller hadde det noe med den flasken bobler som ble drukket før?

Vi gikk over til naboen,
satt ute i solen og nøt bobler som bredte seg i kroppen.

Solen ga seg liksom ikke,
og det ble bare koseligere og koseligere.
Boblene forsvant,
og som ved et trylleslag sto det ost og rødvin på bordet.

Det smakte så godt det!

Og så var det den vinen.

For sjelden har en rødvin smakt så godt.

Den fruktige smaken som inntraff min gane
var helt hinsides god.
Jeg kan fremdeles kjenne følelsen når jeg tenker tilbake.

Og Gubben har memorert flasken,
for denne må jeg ha igjen.

Men så er altså spørsmålet!

VAR det boblene som gjorde det hele til en euforisk opplevelse?

Eller var den vinen virkelig så god!

Når bare polet åpner igjen og Gubben får tatt seg en tur,
ja da skal både du og jeg få svaret på det 🙂

#vin

3 hendelser på “Var den rødvinen virkelig så god, eller var det boblene som snakket?”

  1. Hehe.. noen ganger er det vel kanskje rammene rundt som gjør at ting smaker litt ekstra bra.. men for all del det kan jo hende den vinen var ekstra god også :)) Så koselig ut på bildet :)) Klem < Annebe

  2. Har vært bort i den noen ganger at vinen smaker aldeles nydelig, men neste gang kan jeg ikke tro det er samme vinen. Det har med tid, sted og maten mener da jeg. Noen ganger koser man seg rett og slett glugg ihel og da smaker jo både vin og mat ekstra godt 😀

    1. Ja det er nok noe med det, både selskapet og stedet kan gi følelsen av at ting smaker helt hinsides godt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.