Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Distrahert av et «hvordan». | MinMatgaleVerden

Distrahert av et «hvordan».

God morgen.

Har du opplevd det?
At det du egentlig skulle gjøre blir glemt av ting du møter på veien?

Jeg søker mye på nett.
Egentlig ANER jeg ikke hva mennesker gjorde uten nett!
Hvordan OVERLEVDE de??

(Akkurat som jeg er så ung at jeg ikke har opplevd det…ehrm..)

Men løsningen ligger stort sett bare et tastetrykk unna.
Og DET er deilig det!

I går skulle jeg finne ut hvordan jeg fikk bilder av kaker på instagram til gå direkte til oppskriften med et sveip!

Jeg søkte: Hvordan…….

Men når jeg hadde skrevet hvordan kom det så mange forslag opp.

Alt jeg hadde søkt på før,
og jeg ble sittende og lese.

Hvordan betale restskatt.

Jaaaa….det var da når jeg trodde det skulle komme egen regning fra skattefuten siden jeg hadde oppgitt mer i selvangivelsen. Jeg var litt stressa da, for det var vel akkurat på betalingsfristen. Men jeg fant ut av det!

Hvordan slette apple bruker

Ahhh. Det var da jeg fikk ny Iphone, og oppdaget at det å dele en apple-konto var veldig dumt når jeg og fikk meg Iphone. Vi drev jo og sendte meldinger til hverandre og samtidig oss selv hele tiden. Kopierte hverandres kontaktlister og greier. En av guttene og jeg.
Men vi fikk ordnet det!

Hvordan føre små blogginntekter i selvangivelsen

Ja i år førte jeg inn de vel 4500 kronene i året jeg tjener på den gamle bloggen min i annonser fra google.  I fjor måtte jeg faktisk skatte for dem! Men jeg fant ut av det, og regner med de går som hobby-inntekt i år.
Hvis ikke blir jeg sint!

Når jeg hadde sett og tenkt på dette,
hadde jeg rett og slett glemt hva det egentlig var jeg skulle søke på.

Så jeg fant ikke ut av noe instagram-greier i går.
Men jeg fikk da mimret over gamle søke-ord.

Enda godt det ikke var «hvordan» jeg hadde brukt når jeg søkte etter Hemoroider her hin dagen,
for da måtte jeg jo skrevet om det og!

#søkemotor

 

2 hendelser på “Distrahert av et «hvordan».”

  1. det hender iallefall att jeg glemmer det jeg hadde tenkt å si ) kan sitte og prate og vil si noe,men når jeg så skal snakke er det borte vekk ))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.